Connect with us

3ος Όμιλος

Μεγάλο διπλό η Ελευσίνα στο Κιβέρι

Published

on

Με το διπλό απέδρασε ο Πανελευσινιακός από την Αργολίδα καθώς στο εξ αναβολής παιχνίδι για την 2η αγωνιστική του 3ου ομίλου επικράτησε με 1-0 του Ερμή Κιβερίου. Οι σταχυοφόροι πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση και θα μπορούσαν να είχαν σημειώσει περισσότερα τέρματα καθώς δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών με κύριο εκφραστή τον Νίκο Κουσκουνά. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 17′ ο Μεχμέτογλου με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος στο έπακρο το φάουλ του Μακρίδη. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ισοφάριση ωστόσο έπεσαν πάνω σε μια καλοστημένη άμυνα η οποία όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρούσα. Στο 72′ οι Ελευσίνιοι είχαν την ευκαιρία να διπλασιάσουν τα τέρματα τους όμως η προσπάθεια του Κουσκουνά κατέληξε στο δοκάρι . Στη συνέχεια της φάσης η μπάλα φάνηκε να περνάει την γραμμή όμως ο διαιτητής έδειξε παίζετε . Στη συγκεκριμένη φάση οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα καθώς υποστήριξαν ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή. Διαιτητής ήταν ο Μαρκαντωνάτος (ΣΔ Ηλείας)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Σωτηρόπουλος, Τζιέρης, Φλώρος (80′ Ζαραχωνίτης), Φύλης, Σελής, Ζίου, Καλυβόπουλος, Μπούκουρης (46′ Καραγκούνης), Καλογιάννης, Δημάκος, Βαρβουλέτος (46′ Στασινόπουλος).

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Τσαλκιτσίδης, Ατματσίδης, Τσίγκρος, Κολοβός, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής (75′ Δουκάκης), Μακρίδης, Κουσκουνάς, Γκουτσούλας (85′ Ρούσεφ), Μεχμετόγλου (90′ Έβερετ).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply