Connect with us

Uncategorized

Μεγάλο διπλό η Ζάκυνθος στην Γλυφάδα..

Published

on

Σε ένα ματς που κράτησε σε αγωνία όλους μέχρι το τέλος, η ομάδα της Ζακύνθου κατάφερε να πάρει ένα πολύ σημαντικό για την πορεία της Football League 2 διπλό, μέσα στην έδρα της Γλυφάδας.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους. Μόλις στο 2΄ευτύχησαν να προηγηθούν με το γκολ του Βασιλόγιαννη, που ευστόχησε στο τετ α τετ που βγήκε μετά την εξαιρετική πάσα του Στρατάκη. Στο 11′, ο Βασιλόγιαννης φτάνει κοντά σε ένα δεύτερο γκολ, όμως το σουτ του σταμάτησε στο δοκάρι. Η φάση αυτή φαίνεται πως ξύπνησε τους φιλοξενούμενους, που άρχισαν σιγά σιγά να ανεβαίνουν, παίρνοντας την κατοχή, χωρίς όμως να απειλήσουν ουσιαστικά, με το ημίχρονο να κλείνει στο 1-0.

Μετά την ανάπαυλα, η Ζάκυνθος μπαίνει δυνατά και καταφέρνει να ισοφαρίσει με τον Γεωργίου στο 55′. Και σαν να μην έφτανε αυτό για τους γηπεδούχους, ήρθε και η αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Τριανταφύλλου στο 66′. Το αριθμητικό πλεονέκτημα εκμεταλλεύθηκε άριστα η ομάδα της Ζακύνθουν και τρία λεπτά αργότερα έκανε την ανατροπή, με τον Κόντι. Μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης, η Ζάκυνθος ήταν οπισθοχωρημένη, κυνηγώντας την αντεπίθεση, με τους γηπεδούχους, με 10 παίκτες, να μην είναι ικανοί να διεκδικήσουν κάτι από το ματς.

Οι συνθέσεις:

Α.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Παγούδης, Παπαδήμας, Κολοτούρος, Παραράς, Βαλεριάνος, Τσιάτσιος, Ταραλίδης, Βασιλόγιαννης, Τσούτσης, Στρατάκης, Τριανταφύλλου.

 

 

ΑΠΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ: Γεωργίου Αθ., Λιβέρης, Σαμαράς, Κόντι, Κωστάκης, Κυπαρίσσης, Πέττας, Στρατομήτρος, Διαμαντόπουλος, Γεωργίου Σ., Χαρτσιάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply