Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μεγάλο διπλό η Ηλιούπολη στο Βύρωνα με σούπερ ανατροπή

Published

on

Στόφα μεγάλης ομάδας έβγαλε η Ηλιούπολη στο Βύρωνα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος επικρατώντας με 3-2 της τοπικής Δόξας παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2. Οι ποδοσφαιριστές του Μάκη Μπαλαγιάννη με περίσσια αυταπάρνηση έδειξαν ότι έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πορεία καλύτερη της περσινής αφού έβγαλαν τεράστια ψυχικά αποθέματα. Αντίθετα, η Δόξα δεν κατάφερε να διαχειριστεί όπως θα έπρεπε το ματς και εν τέλει ηττήθηκε, γεγονός που προβληματίζει αρκετά τους κυανόλευκους. Δυο φορές βρήκε δίχτυα ο Πλουμής με ισάριθμες εκτελέσεις πέναλτι, με τον Περέιρα να έχει δοκάρι στο 43′. Η αντεπίθεση της Ηλιούπολης ξεκίνησε με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα, με τον Γάγγο στο 60′ να μειώνει στο 3-1, και τον Γεμιστό στο 70′ να κάνει το 2-2. Το τελικό αποτέλεσμα που χάρισε τη νίκη στον Ήλιο πέτυχε ο Ανδριανόπουλος στο 81΄.

ΔΟΞΑ: Βακερλής Ευστρ., Μαργκουδάκης, Χαλβατζής, Βακερλής Π., Γκουντελίτσας, Περέιρα, Κασσιανός (67’ Πιτσινός), Ρόππας, Πλούμης, Γεωργουδάκης, Παρασκευόπουλος (80’ Κότοβ)

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Τερεκανίδης, Μπούρσαλης (59’ Τσαπίνης), Ρωμανός, Τερλελής, Βαμβακερής (57’ Θάνος), Σκούρας, Γάγγος, Μελετιάδης (75’ Χουχουλής), Γεμιστός, Ανδριανόπουλος, Συμεωνίδης