Connect with us

stoplekto

Μεγάλο διπλό στη Χαλκίδα ο Πανελευσινιακός

Νίκησε με 2-0

Published

on

Τη νίκη της αγωνιστικής σημείωσε ο Πανελευσινιακός, ο οποίος πανηγύρισε ένα σημαντικό εκτός έδρας ”τρίποντο” σε βάρος του ΑΟ Χαλκίδας με 2-0. Οι «σταχυοφόροι» παίζοντας ποδόσφαιρο ουσίας απέδρασαν με το «διπλό» από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα. Το α’ μέρος πέρασε απαρατήρητο καθώς οι φάσεις που δημιουργήθηκαν μπροστά από τις δυο εστίες ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Ωστόσο στην επανάληψη, η ομάδα του Πέτρου Ξανθόπουλου όσο περνούσαν τα λεπτά άρχιζε να κερδίσει μέτρα προς την εστία του Μόνου.

Σε μια ανύποπτη φάση στο 82′ ο πολύπειρος Ζαχαρόπουλος ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Μόνο με το διαιτητή Γκάμαρη (Αθηνών) να υποδεικνύει αμέσως την εσχάτη των ποινών αποβάλλοντας παράλληλα τον τερματοφύλακα των «νερατζούρι». Μάλιστα, από εκείνο το σημείο και έπειτα χρέη πορτιέρο κάτω από την εστία ανέλαβε ο Ευσταθίου καθώς ο Μιχάλης Κασάπης είχε πραγματοποιήσει και τις τρεις αλλαγές του. Την εκτέλεση ανέλαβε ο «παθών» ο οποίος ευστόχησε βάζοντας σε θέση οδηγού τους φιλοξενούμενους. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 1′ των καθυστερήσεων ο Μιχελής μετά από ασίστ του Τερλελή.

ΑΟ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Μιχάλης Κασάπης): Μόνος, Πέτσης, Τσατσαρώνης, Ευσταθίου, Καφαντάρης, Καραμπάς, Γκιόκας (66′ Τσαλμάς), Τσετιροκλής, Θωμάς (66′ Νικολάου), Μπλατσέρης (55′ Τσοπεής), Φελέκης

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Ξανθόπουλος): Τσακιλτζίδης, Κατσικιάς, Τζαφεράκος, Παπαδόπουλος, Τερλελής, Σιδηρόπουλος, Μακρίδης, Ζαχαρόπουλος, Μαλισιώβας (92′ Μίχας), Παπανικολάου (82′ Δούκας)

Ρεπορτάζ: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply