Connect with us

Uncategorized

Μειώνονται οι τραυματίες

Published

on

Στην τελική ευθεία μπήκε σήμερα η προετοιμασία του Ολυμπιακού ενόψει της αυριανής εντός έδρας αναμέτρησης με την Δόξα Δράμας για των εξ αναβολής αγώνα της 1ης αγωνιστικής.

 

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε με πολύ μεγάλη ικανοποίηση τον Αριέλ Ιμπαγάσα να βγάζει όλο το χθεσινό πρόγραμμα της προπόνησης χωρίς να αισθανθεί κάποιες ενοχλήσεις.

 

Έτσι λοιπόν σε περίπτωση που βγάλει και την σημερινή προπόνηση ο ισπανός δημιουργικός μέσος τότε δεν αποκλείεται να αγωνιστεί και στο αυριανό παιχνίδι.

 

Ακόμα και ο Πάμπλο Ορμπάιθ δείχνει να έχει ξεπεράσει πλήρως τις ενοχλήσεις που αντιμετώπιζε μετά από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Όποτε ο ισπανός αμυντικός χαφ θα είναι έτοιμος για το σαββατιάτικο ματς με τον Παναιτωλικό στο γήπεδο «Γ. Καραϊσκάκης».

 

Αντίθετα με τους δυο ισπανούς ο Φραν Γέστε υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής απραξίας για τις επόμενες δέκα μέρες.

 

Όποτε ο πρώην παίκτης της Μπιλμπάο αναμένεται να πραγματοποιήσει αγώνα δρόμου, ώστε να προλάβει το ματς με την Άρσεναλ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λίγκ.

 

Από την πλευρά του, ο Όλοφ Μέλμπεργκ φαίνεται ότι δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Ωστόσο, σαφή συμπεράσματα για την κατάστασή του θα βγουν τα επόμενα 24ωρα.

 

Ο διεθνής σουηδός αμυντικός αναμένεται να μην αγωνιστεί αύριο και να πάρει «ανάσες», καθώς έχει αγωνιστεί ανελλιπώς στα τελευταία ματς του συλλόγου.

 

 

Τέλος, ο Ζαν Μακούν δουλεύει σκληρά για να επιστρέψει γρηγορότερα στις υποχρεώσεις της ομάδας. Ο Καμερουνέζος χαφ κάνει πολύ δουλειά στο γυμναστήριο και χθες ξεκίνησε αερόβιες ασκήσεις.

 

Εκείνο που προκαλεί εντύπωση στους ανθρώπους του Ολυμπιακού είναι ότι ο 26χρονος παίκτης δείχνει τεράστια διάθεση να παίξει ξανά και να βοηθήσει την ομάδα.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply