Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μελίσσια – Πετράλωνα 2-3

Published

on

Σημαντική νίκη πήραν τα Πετράλωνα στο γήπεδο των Μελισσίων επί της τοπικής ομάδας με 3-2.

Η ομάδα του Κώστα Αρζένη προηγήθηκε με υπέροχο μακρινό σουτ του Λογοθέτη στο 22’ και δέκα λεπτά αργότερα ο Δρόσος με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Βλαβιανού πραγματοποίησε το 0-2 για τους φιλοξενούμενους.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μείωσαν στο 53′ με πέναλτι του Φάκη σε 1-2 και ισοφάρισαν με κεφαλιά του Παπαχρήστου στο 73’ σε 2-2 με τον σκόρερ  να αποβάλλεται από τον ρέφερι της αναμέτρησης κατά την «διαδικασία» των πανηγυρισμών, γεγονός που «πλήγωσε» την ομάδα του Δημήτρη Μπουγά.

Στις καθυστερήσεις ο Καρακάσης έδωσε ανέλπιστα πολύτιμο τρίποντο στην ομάδα του σκοράροντας από κοντά για το 2-3. Στο σημείο  αυτό ο ρέφερι της αναμέτρησης διέκοψε  το παιχνίδι για λίγο όπως αναφέρει στο φύλο αγώνα και κάλεσε τους βοηθούς του στην σέντρα του γηπέδου καθώς από την εξέδρα έπεφταν μπουκάλια νερό και καφέδες.

Διαιτητής ήταν ο Πατεράκης με βοηθούς τους Λιαμπότη και Αναστασόπουλο.

Μελίσσια (Δημήτρης Μπουγάς): Νικολάου, Καραμπίνης, Κωνσταντάκης (30′ Μακρυπίδης), Πάσσαρης, Πουλάκης (30′ Φάκης Ι.), Φάκης Δ., Σεχιτάι (30′ Κονόμι), Αρβανίτης, Καλημέρης, Παπαχρήστος, Κουρεμάδας

Πετράλωνα (Κώστας Αρζένης): Καβακλής, Βλασταράκης, Μιχαηλίδης, Κουντούρης, Φιλόπουλος (80′ λ.τρ. Τσαγκανός), Γκελασβίλι, Βλαβιανός, Δρόσος, Λογοθέτης (70′ λ.τρ. Τσιμωτάς), Μουρίκης (87′ Καρακάσης), Δήμας (90′ Παρασκευόπουλος)