Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Γεννιέται νέα δύναμη στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο

Published

on

Αυτό που έχει κατορθώσει μέχρι σήμερα ο ΑΟ Λουτράκι είναι άξιο συγχαρητηρίων και αυτό διότι δεν συναντά εύκολα κανείς νεοφώτιστη ομάδα που στοχεύει στην παραμονή να φιγουράρει στην πρώτη πεντάδα. Πέρα αυτού, οι ‘οράνιε’ διατηρούν ανέπαφη την εστία τους στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου γεγονός που δείχνει πως πρόκειται για ένα καλοδουλεμένο σύνολο που βασίζεται στην εξαιρετική αμυντική του γραμμή. Όσον αφορά στο επιθετικό κομμάτι, οι επιδόσεις δεν είναι άσχημες αφού η ομάδα έχει κατορθώσει σε δυο εντός έδρας ματς να πανηγυρίσει ισάριθμες νίκες κόντρα σε Αστέρα Μαγούλας και Μανδραϊκό με σκορ 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Η ηρεμία, το καλό κλίμα και οι προσεγμένες κινήσεις του καλοκαιριού αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο σωματείο έχει όλα τα φόντα να πιστεύει ότι θα πραγματοποιήσει  ανταγωνιστική πορεία στον 3ο όμιλο. Ο αρχιτέκτονας αυτής της επιτυχίας δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον προπονητή του συλλόγου, Νίκο Μεσολόγγη, ο οποίος δεν αρνήθηκε να μιλήσει για την πορεία της ομάδας του, το παιχνίδι που ακολουθεί με την Αχαίκή αλλά και αυτό που πέρασε με τον Μανδραϊκό αλλά και για το γεγονός ότι το Λουτράκι αρχίζει και δημιουργεί τη δική ιστορία στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το ματς με τον Μανδραϊκό: Ήταν ένας επιθετικός μονολογος για εμας. Χάσαμε ευκαιρίες αρκετές και θεωρώ ότι σταθήκαμε αρκετά καλά στον αγωνιστικό χώρο. Το πλάνο μας δυσκόλεψε σε μεγάλο βαθμό και αυτό διότι ο αντίπαλος είχε δέκα ποδοσφαιριστές πίσω από τη μπάλα. Ευτυχώς στο τέλος η υπομονή μας δικαιώθηκε και με το τέρμα που σημειώσαμε πήραμε τους τρεις βαθμούς που ήταν και ο στόχος μας. Είμαι ικανοποιημένος πάρα πολύ από την προσπάθεια που καταβάλουν τα παιδια από την αρχή της αγωνιστικης περιόδου και ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνέχεια.

Για το παιχνίδι που ακολουθεί κόντρα στην Αχαίκη: Γνωρίζουμε τι έχουμε να αντιμετωπίσουμε. Πρόκειται για μια ομάδα με ιστορία που διαθέτει καλό σύνολο και ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Σαν ομάδα δεν έχουμε μάθει να ξεχωρίζουμε παιχνίδια και να υποτιμάμε αντιπάλους. Θα προσπαθήσουμε να κοιτάξουμε στα μάτια την αντίπαλη ομάδα και εύχομαι στο τέλος να χαμογελάσουμε εμείς.

Ερωτηθείς, που οφείλεται το μυστικό της επιτυχημένης πορείας που πραγματοποιεί ο σύλλογος, ο Νίκος Μεσολόγγης, απάντησε:
Θεωρώ ότι μεγάλο ρόλο παίζει το γεγονός ότι η ομάδα δεν έχει αλλάξει αρκετά πρόσωπα σε σχέση με πέρυσι. Βέβαια έγιναν κάποιες προσθαφαιρέσεις επιλεκτικά οι οποίες θεωρούμε ότι δρουν για το καλό του συλλόγου. Πιστεύω επίσης ότι έχουμε περάσει το πλάνο μας και τη νοοτροπία στα παιδιά, και το σημαντικότερο είναι ότι ξέρουμε τι ζητάμε μέσα στο γήπεδο. Μεγάλο μερίδιο της επιτυχίας πιστώνεται στους ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν καταλάβει τι ζητάμε και σε κάθε παιχνίδι δίνουν το καλύτερο τους εαυτό.

Σε ερώτηση, εάν η ομάδα του μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω στο πρωτάθλημα, ο νεαρός προπονητής υπογράμμισε: Από την αρχή του καλοκαιριού ξεκινήσαμε με στόχο να πετύχουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τη σωτηρία της ομάδας. Ασφαλώς και γνωρίζουμε ότι μέχρι στιγμής τα πράγματα κυλούν υπέρ μας αλλά δεν πετάμε στα σύννεφα. Εμείς θα συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό ξέροντας ότι έχουμε να διανύσουμε ένα Γολγοθά και από εκεί και πέρα ότι καλύτερο έρθει είναι ευπρόσδεκτο. Ξέρουμε σε τι επίπεδο είμαστε και που βρισκόμαστε.

Στη συνέχεια εξέφρασε την άποψη του για το πρωτάθλημα προσθέτοντας: Θεωρώ ότι θα είναι ένα πρωτάθλημα δυο ταχυτήτων. Υπάρχει μια σειρά από ομάδες όπως η Καλαμάτα, ο Παναργειακός, ο Πανελευσινιακός, ο Αιολικός,η Δόξα Νέας Μανολάδας και ο ΠΑΟ Βάρδας που διαθέτουν ποιοτικά σύνολα και θα πρωταγωνιστούν και από την άλλη πλευρά, οι ομάδες που θα παλέψουν για τη σωτηρία.

Όσον αφορά στην παρουσία του κόσμου, ο Νίκος Μεσολόγγης υποστήριξε: Από την περσινή σεζόν ο κόσμος κάνει σημαντική προσπάθεια και έχει αγκαλιάσει την ομάδα. Το ίδιο συμβαίνει και φέτος καθώς βρίσκεται κοντά μας όχι μόνο στα εντός αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής κόντρα σε Μανολάδα και Αιολικό. Θέλουμε να τον ευχαριστήσουμε για τη στήριξη και να του ζητήσουμε να πράττει το ίδιο μέχρι το τέλος της σεζόν. Άλλωστε είναι σημαντικός για εμάς και τον θέλουμε δίπλα μας. Θέλουμε ολόκληρο τον κόσμο του Κορινθιακού ποδοσφαίρου να σταθεί κοντά στην ομάδα καθώς το Λουτράκι εκπέμπει υγεία από την διοίκηση, το τεχνικό επιτελείο μέχρι τους παίκτες

Σε ερώτηση, εάν η δυναμική που διαθέτει η Κόρινθος δεν επιτρέπει στο Λουτράκι να αποκτήσει το δικό του κοινό, ο ικανός προπονητής τόνισε: Σίγουρα η Κόρινθος είναι μια ομάδα που έχει γράψει με χρυσά γράμματα την ιστορία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου αφού είχε φτάσει να αγωνίζεται ακόμη μέχρι και Α’ Εθνική. Η ιστορία της είναι δεδομένη όμως αυτή τη στιγμή στο Κορινθιακό ποδόσφαιρο γεννιέται μια νέα δυναμη, ο ΑΟ Λουτράκι. Σημαντικό ρόλο σε αυτό το γεγονός αποτελεί οι άνθρωποι που διοικούν την ομάδα καθώς την αγαπούν πολύ και είναι άψογοι σε θέματα οργάνωσης αλλά και σε ζητήματα νοοτροπίας. Θεωρώ ότι δεν έχουμε να ζηλέψουμε τίποτα ακόμη και από ομάδες που αγωνίζονται σε ανώτερες κατηγορίες.

Στον επίλογο του ο Νίκος Μεσολόγγης υπογράμμισε: Σαν ομάδα έχουμε μάθει να κοιτάμε το κάθε ματς ξεχωριστά. Πιστεύω πολύ στους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο σύλλογο και θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι ότι παρά την καλή πορεία, θα έρθουν δύσκολα αποτελέσματα αλλά ο ΑΟ Λουτράκι θα συνεχίσει να προοδεύει και να πηγαίνει ψηλά

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply