Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Θα παίξουμε ελεύθερα

Published

on

Χωρίς τους τραυματίες Αποστολακη, Πέτρου, τον Δημάκη που θα απουσιάζει για προσωπικούς λόγους αλλά και τον στρατευμένο Παπαναστασίου θα παραταχθεί ο ΑΟ Λουτράκι στο παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον Ζακυνθιακό. Αντίθετα, την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή των Χατζηστάμου και Τσιώκου οι οποίοι δεν έχουν αποθεραπευτεί πλήρως. Όσον αφορά στους Τσώκο και Μαυρέλη αμφότεροι εξέτισαν τις ποινές τους και θα δώσουν κανονικά το παρών. Στο μεταξύ ο τεχνικός των οράνιε, Νίκος Μεσολόγγης, δεν δίστασε να αναφερθεί στο συγκεριμένο ματς τονίζοντας μεταξύ άλλων τα εξής: Νομίζω ότι ουσιαστικά έχει σωθεί και ο αντίπαλος που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε. Είναι μια ομάδα που αδικείται από τη βαθμολογική της θέση. Εμείς σε ακόμη ένα ματς θα έχουμε σημαντικές απουσίες, όμως θα πάμε να παίξουμε ελεύθερα όπως παίζουμε σε όλα τα παιχνίδια με σκοπό να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Η αποστολή για Ζακυνθιακό 

Από εκεί και πέρα η αποστολή για το εν λόγω ματς είναι η εξής:Αμπαδιωτάκης, Γκαρμίρης, Διαμαντόπουλος, Ζερβός, Καλιακμανης, Κόντης, Μαυρέλης, Ντερτιλής, Νώτης, Παναγιωτόπουλος, Παπουτσής, Σιώκος, Σουσούνης, Σπανίδης, Σπέτσι, Τσώκος, Χατζηστάμου, Χρυσαφίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η αποστολή του συλλόγου θα αναχωρήσει αύριο οδικώς με προορισμός την Κυλλήνη και στη συνέχεια θα μεταβεί ακτοπλοϊκώς για το νησί του Ιονίου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply