Connect with us

3ος Όμιλος

Μεσολόγγης: Στοιχίζουν οι απουσίες και η απειριά

Published

on

Απογοήτευση επικρατεί στο στρατόπεδο του ΑΟ Λουτράκι μετά την ήττα που γνώρισαν οι ‘οράνιε’ αυτή τη φορά από την Καλαμάτα. Ο Νίκος Μεσολόγγης αμέσως μετά τον αγώνα παραχώρησε δηλώσεις και στάθηκε στις αρκετές απουσίες που αντιμετωπίζει η ομάδα του το τελευταίο διάστημα αλλά και στο κομμάτι της απειρίας. Αναλυτικά, τα όσα τόνισε: Πιστεύω ότι στο α’ ημίχρονο έγινε ένα παιχνίδι το οποίο το ελέγχαμε στη μεγαλύτερη διάρκεια του, έχοντας παράλληλα τέσσερις κλασσικές ευκαιρίες για να ανοίξουμε το σκορ. Σε αντίθεση περίπτωση με τον αντίπαλο που είχε μια καλή στιγμή προς το τέλος του ημιχρόνου για να πάρει το προβάδισμα. Στο β’ μέρος, ευτυχήσαμε και ανοίξαμε γρήγορα το σκορ, όμως οι πολλές απουσίες και η απειρία κάποιων παιδιών που δεν έχουν παραστάσεις απο την κατηγορία και από την ποιότητα των αντιστοιχων παικτών της Καλαμάτας, μας έκανε να δεχτούμε ένα γκολ από τραγικό λάθος της άμυνας όπως επίσης από ένα τραγικό λάθος ο αντίπαλος σημείωσε και το δεύτερο γκολ. Σε αυτό έπαιξε ρόλο και ένα αμφισβητούμενο πέναλτι που έδωσε ο διαιτητής αμέσως μετά την ισοφάριση, με αποτέλεσμα μετά να ρισκάρουμε να ανοιχτούμε, να μειώσουμε το σκορ σε 2-3 και να έχουμε τρεις με τέσσερις ευκαιριες να ισοφαρίσουμε όμως δεν τα καταφέραμε. Δυστυχώς η ποιότητα κάποιων παικτών που τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τους έχουμε κοντά μας μας κάνει τόσο να χάνουμε πάρα πολλές ευκαιρίες όσο και να τιμωρούμαστε πίσω στην άμυνα με την παραμικρή ευκαιρία που δημιουργεί ο εκάστοτε ο αντίπαλος. Και αυτό είναι κάτι που δεν έχει συμβεί στα τελευταία παιχνίδια αλλά γίνεται στο β’ γύρο με αποτέλεσμα τα λάθη αυτά και οι απουσίες παικτών να μας έχουν στοιχίσει’.

Από εκεί και πέρα, τις επόμενες ημέρες ο νεαρός προπονητής θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τους ανθρώπους του συλλόγου προκειμένου να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας και τη νέα σεζόν. Χωρίς αμφιβολία πρόθεση της διοίκησης Καναβού είναι να παραμείνει ο νεαρός προπονητής στην ομάδα αφού το έργο που πραγματοποίησε ήταν άξιο συγχαρητηρίων. Άλλωστε, παρότι το μπάτζετ της νεοφώτισης ομάδας δεν ήταν πολύ υψηλό, ο Νίκος Μεσολλόγης μπόρεσε να δημιουργήσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο το οποίο κατάφερε με σχετικέ ευκολία να κερδίσει την παραμονή.

Στο μεταξύ, όσον αφορά το τελευταίο ματς με τον Παναργειακό βλέπει ακόμη δυο ποδοσφαιριστές να τίθονται εκτός μάχης αφού αυτή τη φορά δεν θα έχει στη διάθεση του τους Νώτη και Κόσκο οι οποίοι έχουν κληθεί να υπηρετήσουν τη στρατιωτική τους θητεία 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply