Connect with us

Uncategorized

Μεταγραφικός «πυρετός» στη Γλυφάδα

Published

on

Στην απόκτηση ούτε ένος ούτε δύο αλλά εννέα ποδοσφαιριστών προχώρησε ο ΑΟ Γλυφάδας, του οποίοι οι διοικούντες επιθυμούν η ομάδα τους να επιτύχει να κάνει μία καλή σεζόν στο νέο πρωτάθλημα που θα ξεκινήσει το χειμώνα. Έτσι, κάτοικοι των Νοτίων Προαστίων της Αθήνας έγιναν οι Δημήτρης Χατζηισαίας, Δημοσθένης Τζέκος, Γιώργος Ζαχαράτος, Γιάννης Ρόβας, Γιάννης Κόντι, Γρηγόρης Κοκολάκης, Ανάργυρος Πλατέλλας, Άκης Λαμπρόπουλος και Τάμας Μέστερ. Παράλληλα, με τους «κόκκινους» ανανέωσαν οι Γεώργιος Καζάντζης, Γιάννης Χώνος, Άγγελος Τουρκοχωρίτης, Κώστας Λιώνης, Γεώργιος Πετρόπουλος και Ιάσωνας Κόκκαλης. Επίσης, να τονίσουμε πως αποκτήθηκαν δανεικοί οι Φώτης Καϊκαμακακούδης και Κοσμάς Γκέζος από Ατρόμητο και Πανιώνιο αντίστοιχα. Αναλυτικά τα όσα τονίζουν στην ενημερωτική ανακοίνωση προς τους φιλάθλους οι διοικούντες της ΠΑΕ: «Η Π.Α.Ε Α.Ο ΓΛΥΦΑΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση των παρακάτω ποδοσφαιριστών: 1. Δημήτρης Χατζηισαίας 20 ετών αμυντικός μέσος

2. Δημοσθένης Τζέκος 24 ετών επιθετικός

3. Γιώργος Ζαχαράτος 23 ετών μέσος

4. Γιάννης Ρόβας 24 ετών μέσος

5. Γιάννης Κόντι 22 ετών επιθετικός

6. Γρηγόρης Κοκολάκης 24 ετών αμυντικός

7. Ανάργυρος Πλατέλλας 17 ετών επιθετικός μέσος

8. Άκης Λαμπρόπουλος 22 ετών τερματοφύλακας

9. Tamas Mester 24 ετών τερματοφύλακας από την Ουγγρική Ferencváros.

Καθώς επίσης και τον δανεισμό των Φώτη Καϊμακαμούδη 20 ετών επιθετικός δανεικός από τον Ατρόμητο Αθηνών και Κοσμά Γκέζου 20 ετών αμυντικός δανεικός από την ομάδα του Πανιωνίου.

Τέλος στην ομάδα μας συνεχίζουν από το περσινό ρόστερ οι κύριοι Γεώργιος Καζαντζής, Γιάννης Χώνος, Άγγελος Τουρκοχωρίτης, Κώστας Λιώνης, Γεώργιος Πετρόπουλος και Ιάσωνας Κόκκαλης».

Επιμέλεια: Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply