Connect with us

Γ Εθνική

Μεταγραφών συνέχεια με Γκοτσούλια στον Άρη Πετρούπολης

Published

on

Μια ακόμη σημαντική μεταγραφή έκανε ο Άρης Πετρούπολης, που ανακοίνωσε την απόκτηση του Γιάννη Γκοτσούλια.

Το δελτίο Τύπου…

🔴🟡✍️ 𝚺𝚻𝚶𝚴 𝚨𝚸𝚮 𝚷𝚬𝚻𝚸𝚶𝚼𝚷𝚶𝚲𝚮𝚺 𝚶 𝚪𝚰𝚨𝚴𝚴𝚮𝚺 𝚪𝚱𝚶𝚻𝚺𝚶𝚼𝚲𝚰𝚨𝚺

 

Ο Άρης Πετρούπολης ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Γκοτσούλια. Το νέο μας μεταγραφικό απόκτημα γεννήθηκε στις 15/3/1990 στην Πάτρα και αγωνίζεται ως αμυντικός μέσος.

 

Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που τα τελευταία χρόνια έχει διαγράψει μια λαμπρή πορεία στο πρωτάθλημα της Superelague 2 διαδραματίζοντας σημαντικό ρόλο στις ομάδες που αγωνίστηκε.

 

Τελευταία του ομάδα ήταν η Ηλιούπολη όπου πέρυσι είχε εξαιρετική παρουσία με τη φανέλα της, συνδυάζοντας την παρουσία του στο σύλλογο με την είσοδο στα play off του Νότιου Ομίλου της Superleague 2.

 

Για πολλά χρόνια ήταν αρχηγός του Ιωνικού πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Superleague 1 ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί σε Εργοτέλη, Παναιγιάλειο, Πανηλειακό και Διαγόρα Βραχνέικων.

 

Με την προσθήκη αυτή το ρόστερ της ομάδας μας δυναμώνει ακόμη περισσότερο και ο Νίκος Παντέλης βλέπει ακόμη μια λύση να βρίσκεται στις επιλογές του. Η διοίκηση που συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό με ποιοτικές προσθήκες στο έμψυχο δυναμικό, καλωσορίζει τον ποδοσφαιριστή στον σύλλογο και του εύχεται πολλές επιτυχίες με τη φανέλα του Άρη Πετρούπολης.