Connect with us

5ος Όμιλος

Με άνεση 3-0 στην Καισαριανή – Είδε πάλι κορυφή ο Ιωνικός

Published

on

Σπουδαία νίκη που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση πέτυχε ο Ιωνικός στο Δημοτικό στάδιο Καισιαριανής “Μιχάλης Κρητικόπουλος” επιβληθείς του ουραγού Εθνικού Αστέρα με 3-0, νίκη η οποία τον βρίσκει πρώτο στην κορυφή της βαθμολογίας του 5ου ομιλου καθώς ο Πανελευσιανιακός που έχει αγώνα λιγότερο έκανε το ρεπό του.

 

Οι Νικαίωτες είχαν ευκαιρίες να διευρύνουν το σκορ καθώς σε δύο πέναλτι δεν κατάφεραν να στείλουν τη μπάλα στα δίχτυα, ενώ έχασαν και αρκετές άλλες αξιόλογες ευκαιρίες.

 

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 3′ ο Χρυσάφης με σουτ ύστερα από εξαιρετική ασίστ του Σιμιτσή.

 

Ο αρχηγός του Ιωνικού, δύο λεπτά αργότερα ανατράπηκε από το Μπίνα στην περιοχή και αστόχησε στο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας άουτ τη μπάλα.

 

Στην εκπνοή του ημιχρόνου ο Τριανταφύλλου ανέτρεψε τον κεντρικό αμυντικό του Ιωνικού Μακρή εντός περιοχής, και ο Μαρουκάκης που εκτέλεσε το πέναλτι σκόραρε το 0-2.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο στο 53′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν ακόμη ένα πέναλτι σε ανατροπή του Καλλέργη το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος ο νεαποκτηθείς επιθετικός μέσος για να αποκρούσει ο γκολκήπερ του Αστέρα Γαλανάκης.

 

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 55´ ο Κατσαβριάς με σουτ αφού προηγουμένως ο Μαρουκάκης είχε σουτ στο κάθετο δοκάρι του Γαλανάκη.

 

Ο Ιωνικός ήταν πρωταγωνιστής στο γήπεδο της Καισαριανής, το ίδιο και οι οπαδοί του στην εξέδρα καθώς με την αθρόα παρουσία τους και την άψογη συμπεριφορά τους σε ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι, βοήθησαν τα μέγιστα την ομάδα τους κάνοντας την να νοιώθει οτι αγωνίζεται στη Νεάπολη.

 

 

Δηλώσεις προπονητών:

 

Ανδρέας Σιάνης:

“Αναλάβαμε εδώ και είκοσι ημέρες να προασπίσουμε την ιστορία του Εθνικού Αστέρα.Εχουμε υποχρέωση να σταθούμε αντάξιοι της ιστορίας του συλλόγου, και δυστυχώς βρισκόμαστε στη δυσάρεστη θέση να συζητάμε για τη σωτηρία της ομάδας ενώ ο ρόλος της όφειλε να είναι διαφορετικός.Περνάμε δύσκολες καταστάσεις αλλά πρέπει να φανούμε δυνατοί τώρα και να βοηθήσουμε την ομάδα να σταθεί όρθια.”

 

Μάρκος Δήμος:

“Αντιμετωπίσαμε ένα θεωρητικά εύκολο αντίπαλο και πετύχαμε στην αποστολή μας γιατί είδαμε το παιχνίδι με την πρέπουσα σοβαρότητα. Κυττάμε μπροστά στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την Προοδευτική, ωστόσο είναι υπέρ μας οτι μεσολαβούν λόγω του ρεπό δεκαπέντε ημέρες στις οποίες θα δουλέψουμε σκληρά με σύμμαχο το χρόνο πάνω στην ομοιογένεια και την καλύτερη προσαρμογή μετά τον εμπλουτισμό του ρόστερ μας στις μεταγγραφές”

 

Εθνικός Αστέρας: Γαλανάκης,Μπίνας,Στυλιανόπουλος,Τριανταφύλλου, Μπακιρτζόγλου,Δογάνης,Μπούρας,Καλτσής,(Κανελλόπουλος) Ασήμάκης,Μάλκα,(60’Λαγουτάρης) Φλέσσας (Νικόλα)

 

 

Ιωνικός:Αδαμόπουλος,Καμβύσης,Κουλακάρης,Γρομητσάρης(66’Σταμπούλογλου)Μακρής,Σιμιτσής,Κορακάκης,Καλλέργης,Μαρουκάκης,(79’Σκαφτούρος), Χρυσάφης,Κατσαβριάς(60’Σαντριάς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply