Connect with us

stoplekto

Με Γ. Τσιριγώτη η οργάνωση των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου

Published

on

Στα πλαίσια  της οργάνωσης της ΑΕ Μοσχάτου η διοίκηση του συλλόγου προχώρησε στην ανανέωση της συνεργασίας της με τον τεχνικό διευθυντή των Ακαδημιών Γιώργο Τσιριγώτη αναγνωρίζοντας την σπουδαία δουλειά του και τα αποτελέσματα στις υποδομές .

Χάρη στον Γιώργο 7-8 ποδοσφαιριστές  από τα σπλάχνα του συλλόγου προωθήθηκαν φέτος στην ανδρική ομάδα ..

Ο τεχνικός  διευθυντής των ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου μεταφέρει σήμερα τις σκέψεις του για  το όραμα και τους στόχους της Ακαδημίας .

Χαρακτηριστικά αναφέρει:

« Σε μια κοινωνία που συνεχώς αλλάζει, καταπιέζει, αγχώνει και προβληματίζει, όραμα μας είναι η δημιουργία αθλητών – ανθρώπων που έχουν ψυχική δύναμη και πνευματική ισορροπία για να μπορούν να δώσουν λύσεις και ελπίδα για το μέλλον. Σε μια κοινωνία που η στιγμή της ήττας και της πτώσης είναι δεδομένη, όραμα μας είναι η δημιουργία αθλητών που επιβάλλεται να σηκωθούν, επιβάλλεται να είναι πιο δυνατοί, επιβάλλεται να συνεχίσουν να μάχονται. Στόχος μας είναι η δημιουργία της κορυφαίας αναπτυξιακής Ακαδημίας ποδοσφαίρου στη συνείδηση των αθλητών και των οικογενειών τους στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής, τόσο στον αθλητικό όσο και στον κοινωνικό τομέα, η οποία θα συνεισφέρει στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των αθλητών. Θα αναφέρω χαρακτηριστικά και θα κλείσω με μια φράση που είχε πει ο κορυφαίος Αμερικανός πυγμάχος Μοχάμεντ Άλι “Οι πρωταθλητές δεν φτιάχνονται στα γυμναστήρια. Οι πρωταθλητές γίνονται από κάτι που έχουν βαθιά μέσα τους. Μια επιθυμία, ένα όνειρο, ένα όραμα»

  • Την προσεχή Τετάρτη 14 Ιουνίου και ώρα 20.00 θα πραγματοποιηθεί η γιορτή λήξης των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου στο γήπεδο της πόλης.