Connect with us

3ος Όμιλος

Με καρδιά πρωταθλητή ο Πανελευσινιακός 1-0 στη Μυτιλήνη

Published

on

Ήταν δεδομένο ότι ο Πανελευσινιακός θα πήγαινε στη Μυτιλήνη και θα έδινε το πιο καθοριστικό παιχνίδι μέχρι το τέλος της σεζόν. Η νίκη αποτελούσε μονόδρομο για τους σταχυοφόρους και αυτό διότι ήθελαν να παραμείνουν σε θέση ισχύος όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου.

Πράγματι, οι παίκτες του Σταύρου Ψιμουλάκη τα κατάφεραν σε ακόμη ένα δύσκολο τεστ παίρνοντας άριστα. Η ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής με καρδιά πρωταθλητή και παιζοντας όσο χρειαζόταν απέδρασε με το διπλό από το νησί του Βορειανατολικού Αιγαίου και πλέον βρίσκονται αγκαλιά με την επιστροφή της στα επαγγελματικά σαλόνια.

Πάντως, το ματς είχε αρκετή ένταση και αυτό διότι οι γηπεδούχοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τη διαιτησία. Μάλιστα στο 75′ απειλήθηκε σύρραξη , ενώ μετά το τέλος άνθρωποι που συνόδευαν την αποστολή του Πανελευσινιακού ήρθαν στα χέρια…  με οπαδούς του Αιολικού. Με καθυστερημένη παρέμβαση της αστυνομίας επανήλθε η τάξη.

Παράλληλα, στο 85′ ο προπονητής του Αιολικού, Κωνσταντίνος Παναγόπουλος δυσαρεστημένος και εκνευρισμένος από το ότι δεν παιζόταν παιχνίδι λόγω των καθυστερήσεων έφυγε από τον πάγκο.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 8′ έχασαν την ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ καθώς ο Μανουσάκης είχε δοκάρι,. Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν ρυθμό και στο 26′ με προβολη του Κουσκουνά πέτυχαν το τέρμα που έκρινε τον αγώνα. Στην επανάληψη, οι νησιώτες πίεσαν και στο 48’ο Ζαγοριανός  με κεφαλιά σε εκτέλεση φάουλ του Μίχου συμάδεψε εκ νέου το δοκάρι της εστίας του Πουρή. Στο 65′ ο Δουκάκης πλάσαρε από κοντά στο δοκάρι και ο ίδιος ποδοσφαιριστής στην εκπνοή έχασε μεγάλη ευκαιρία να πετύχει και δεύτερο τέρμα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Καρυοφύλλης (Πειραιά)

ΑΙΟΛΙΚΟΣ (Κωνσταντίνος Παναγόπουλος): Μάππας, Μουτζούρης, Μαγγανάς, Μπακάλης, Λένγκα, Γ. Σαμπάνης, Γάλας (46′ λ.τρ. Ζαγοριανός), Μίχος (80′ Μιχαλάκης), Σπανός (84′ Μαλακός), Μανουσάκης, Τόρες

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Σταύρος Ψιμουλάκης): Πουρής, Παπαπαναγιώτου, Τσίγκρος (56′ Μακβίδης), Νικολάου, Μαδής, Ριζογιάννης, Δουκάκης, Στουρνάρας, Κουσκουνάς, Γκεμίσης (77′ Κουμπαρούλης), Φλίγγος (50′ Δεινόπαπας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply