Connect with us

3ος Όμιλος

Με λυτρωτή τον Δουκάκη ο Πανελευσινιακός νίκησε την Βάρδα

Published

on

Ο Πανελευσινιακός μετά την ήττα-σοκ που υπέστη την προηγούμενη εβδομάδα στην Αχαϊκή χρειαζόταν πάση θυσία τη νίκη στο ματς με τον ΠΑΟ Βάρδας ώστε να παραμείνει σε τροχιά ανόδου. Η ομάδα της Πελοποννήσου παρουσιάστηκε… διαβασμένη στο γήπεδο ωστόσο οι σταχυοφόροι καταθέτοντας και την ψυχή τους στον αγωνιστικό χώρο βρήκαν το τρόπο να πανηγυρίσουν ένα σημαντικό τρίποντο στο 2′ των καθυστερήσεων (2-1). Το συγκρότημα του Πέτρου Μίχου με αυτή τη νίκη βρίσκεται ένα βαθμό μακριά από την κορυφή και πλέον μπορεί να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία. 

Το α’ μέρος ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους αφού μόλις στο 2′ ο Βαγγέλης Γκουτσούλας έγραψε το 1-0 με σουτ από τα 35 μέτρα. Το τέρμα αυτό αφύπνισε τους πράσινους οι οποίοι στο 10′ έφεραν το ματς στα ίσια με πλασέ του Ζακόβ. Στην επανάληψη, οι σταχυοφόροι πίεζαν συνεχώς ωστόσο όσο περνούσαν τα λεπτά και το 1-1 παρέμενε το άγχος κυρίευε τους γηπεδούχους. Ο Στράτος Δουκάκης παρ’ όλα αυτά δεν ειχε πει την τελευταία του λέξη αφού στο 92′ με δυνατό σουτ έγραψε το τελικό 2-1 δικαιώνοντας τον Πέτρο Μίχο που τον είχε ρίξει στο ματς στο 55′. 

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Παπαδόπουλος (Αχαΐας)

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Πέτρος Μίχος): Τσαλκιτζίδης, Ατματζίδης, Τσουμάγκας, Παπαπαναγιώτου, Γεωργούλης, Ριζογιάννης, Μιχελής (80′ Μεχμέτ Ογλού), Μακρίδης (70′ Σκαφτούρος), Κουσκουνάς, Γκουτσούλας, Χίσο (55′ Δουκάκης)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Καπετανάκης, Πολίτης, Ζέλιος, Σιδέρης, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Νικολόπουλος (68′ Φωτόπουλος), Ντόμας, Ζακόβ, Σκοτζάι (74΄’ Δημητρακόπουλος), Γραμματικόπουλος Γ. (82′ Σαραντόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply