Connect with us

Γ Εθνική

Με λυτρωτή τον Ουρτάδο 2-1 η Παναχαϊκή…

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι, με τρεις αποβολές , η Παναχαϊκήπήρε την νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα με σκορ 2-1, χάρη στο γκολ της… τελευταίας στιγμής από τον Ουρτάδο.

 

Στα του παιχνιδιού, οι Πατρινοί πήραν από τα… μούτρα τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι είχαν περιοριστεί σε παθητικό ρόλο.

 

Μάλιστα, οι «κοκκινόμαυροι» έχασαν πέναλτι στο 7’, καθώς ο Λαμπάκης είπε «όχι» στο σουτ του Πορτογάλου επιθετικού.

 

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι παρά την…. ασφυκτική πίεση από την Παναχαϊκή, κατάφεραν να σταθούν όρθιοι στο πρώτο ημίχρονο.

 

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Φουρτάδο πήρε το… αίμα του πίσω και στο 60’ από τα έντεκα βήματα έβαλε την Παναχαϊκή μπροστά στο σκορ.! Και ενώ όλα έδειχναν πως η Παναχαϊκή μετά και την αποβολή του Παπαδόπουλου στη φάση του πέναλτι θα έφθανε σε ένα άνετο τρίποντο, ο Λαμπρόπουλος αντικρίζοντας την απευθείας κόκκινη στο 75΄ επανέφερε τις αριθμητικές ισορροπίες.

 

Και σαν να μην έφθανε αυτό, δύο λεπτά αργότερα, ο Καρακατσάνης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι… έκανε το 1-1, ωστόσο ο Ασπρίδης κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών, λόγω άσεμνων χειρονομιών προς την εξέδρα, υποχρέωσε παράλληλα την ομάδα του να αγωνιστεί με… 8 (!) αφού ο Τσουκαλίδης αποχώρησε τραυματίας και ο Κούτσης είχε ολοκληρώσει τις αλλαγές του!

 

Με το πέρασμα του χρόνου, και ενώ η ομάδα του Ευόσμου προσπαθούσε να κρατήσει την ισοπαλία, , ο Ουρτάδο, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων, «χάρισε» την πολύτιμη νίκη στην Παναχαϊκή.

 

Παναχαϊκή (Ηλίας Φυντάνης): Ανδρούτσος, Σπίνουλας, Ιωάννου, Λαμπρόπουλος, Κοιλιάρας (78′ Χλωρός), Τσεμπερίδης, Μενδρινός, Ουρτάδο, Φουρτάδο, Ντίνας (68′ Ουατάρα), Ατματζίδης (52′ Κυβελίδης).

 

Αγροτικός Αστέρας (Γιώργος Κούτσης): Λαμπάκης, Βοσκόπουλος, Ασπρίδης, Μαργαρίτης, Παπαδόπουλος, Τσουκαλίδης, Καπνίδης (65′ Οκομούσης), Πάμποε (69′ Προβατίδης), Καρακατσάνης, Σαμουηλίδης, Βλαχόπουλος (30′ Πετρίσεβιτς).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply