Connect with us

Uncategorized

Με ΠΑΟ οι νέοι του Παναργειακού

Έμφαση στις υποδομές δίνει η διοίκηση

Published

on

Το Σάββατο 20-04-2013 και ώρα 16.00 στο ΔΑΚ Άργους θα πραγματοποιηθεί σπουδαίος φιλικός αγώνας μεταξύ της ομάδας Νέων Παναργειακού και της αντίστοιχης (Κ-17) του Παναθηναϊκού Α.Ο.

 

Η ομάδα του Παναθηναϊκού με προπονητή τον κ. Κώστα Φραντζέσκο είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ελλάδα στις ηλικίες ποδοσφαιριστών με ημερομηνίες γέννησης 1996-1997, πρωταγωνιστεί στο πρωτάθλημα υποδομών στης SuperLeague και με αρκετούς ποδοσφαιριστές που στελεχώνουν τις εθνικές ομάδες.

 

Η διοίκηση του ΑΠΟ Παναργειακός δίνοντας μεγάλη έμφαση στην λειτουργία και μελλοντική αξιοποίηση της ομάδας νέων του συλλόγου, έχει στόχο, μέσω τέτοιων φιλικών αναμετρήσεων με κορυφαίους συλλόγους της Ελλάδος, αφενός να προβάλει την σοβαρή δουλειά που πραγματοποιείται στον σύλλογό μας και αφετέρου να αποκομίσει αγωνιστικά και οργανωτικά οφέλη.

Καλούμε τον φίλαθλο κόσμο της πόλης και της ευρύτερης περιοχής, να προσέλθει στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα μας αλλά και να τιμήσει την ομάδα του Παναθηναϊκού που άμεσα αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας.

ΤΟ ΔΣ

 

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply