Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με τις ρεζέρβες.. το Ηράκλειο 2-2

Published

on

Μπορεί το Ηράκλειο να βρέθηκε δυο φορές πίσω στο σκορ, ωστόσο το συγκρότημα του Λευτέρη Αλεξάκη βρήκε τον τρόπο να πάρει το βαθμό της ισοπαλίας στο παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης (2-2). Αξίζει να σημειωθεί πως σε ακόμη μια αναμέτρηση, το σωματείο των βορείων προαστίων παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του, με το τεχνικό επιτελείο να δίνει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα τμήματα υποδομής του συλλόγου. Στο α’ μέρος οι παίκτες του Άρη Μπαλαμπάνη έδειξαν να θέλουν περισσότερο το παιχνίδι, πετυχαίνοντας πρώτοι τέρμα στο 30′ με τον Αγαλιανό. Αυτό το γκολ φαίνεται πως «αφύπνισε» τους γηπεδούχους, οι οποίοι απάντησαν λίγο πριν την εκπνοή του α’ μέρους. Συγκεκριμένα στο 43′ ο Χρήστος Γκροπάϊ, εκμεταλλεύτηκε τη σέντρα του Κώστα Τσαλιαγκού και με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή έφερε το παιχνίδι στα ίσια. Στο β’ μέρος οι «κυανέρυθροι» αύξησαν την πίεση τους προς τα καρέ του Νίκου Τριανταφύλλου. Παρόλα αυτά ο ρυθμός όσο περνούσαν τα λεπτά άρχισε να πέφτει, με τους δυο τερματοφύλακες να παραμένουν για μεγάλο χρονικό διάστημα θεατές. Από εκεί και περά, όσα δεν είδαν τα μάτια των θεατών που βρέθηκαν στο γήπεδο του Ηρακλείου σε ένα ημίχρονο, συνέβησαν κυριολεκτικά σε 2 (!) λεπτά! Η αρχή έγινε 1′ πριν την ολοκλήρωση των 90′, όταν η μπάλα έφτασε στο νεοεισελθών Μιχάλή, ο οποίος με ωραίο σουτ έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στη Διάνα. Ωστόσο ο Ηλίας Σαζακλής δεν είχε πει την. τελευταία του λέξη! Στο 92′ μετά εκτέλεση φάουλ του Βασίλη Καφετζή, η μπάλα έφτασε στο κεντρικό αμυντικό των γηπεδούχων, ο οποίος με κεφάλια δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στο Τσιτσίλια, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2.

Διαιτητής ήταν ο Γαβρίλης με βοηθούς τους Φωτόπουλο και Δανέζη.

 

Α.Ε. ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Τριανταφύλλου, Κωνσταντινίδης, Παπαδόπουλος, Λύκος, Σαζακλής, Χριστοδούλου, Τσαλιαγκός (63′ Ιακωβίδης), Δαυίδ, Γκροπάϊ (87′ Τσανάκας), Καφετζής Β., Λιόνας (79′ Λεονής)/

 

ΔΙΑΝΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ: Τσιτσίλιας, Φραγκάκος (73′ Γκοργκόλης), Νίκολι, Καρίτζης, Απέργης, Σάρρας, Λοίσιος (61′ Ζησόπουλος), Χούδρας, Αγαλιανός, Ματσάγγος, Παπαντωνίου (30′ Μιχάλης).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply