Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Με το δεξί η ΑΕ Περάματος

2-1 τον Άρη Αμφιάλης

Published

on

Με το δεξί μπήκε στο φετινό πρωτάθλημα η ΑΕ Περάματος, αφού επικράτησε του Άρη Αμφιάλης με 2-1 σε ένα παιχνίδι που επιφύλασσε πολλές συγκινήσεις. Οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να μπουν μπροστά στο σκορ με τον Κωνσταντακόπουλο στο 24′, όμως ο αμυντικός της ΑΕΠ σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γραβά.

Στο 36′ όμως ο Γεωργαλάκης ήταν πιο εύστοχος και έκανε το 1-0 για λογαριασμό του Άρη. Παρόλα αυτά οι «κιτρινόμαυροι» απάντησαν γρήγορα και με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Σταματίου στο 45′ έγραψαν το 1-1(είχε προηγηθεί ανατροπή του Κωνσταντακόπουλου από τον Πολιά ένα λεπτό νωρίτερα).

Στο δεύτερο μέρος η ΑΕΠ έμεινε με δέκα ποδοσφαιριστές, αφού αποβλήθηκε ο Ηλιαδάκης στο 65′ με δεύτερη κίτρινη. Στο 77′ οι πρωταθλητές Πειραιά είχαν δοκάρι με τον Τσέλα, αλλά τελικά οι γηπεδούχοι έφτασαν στην μεγάλη νίκη με τον Παπακαλοδούκα Αθ. να κάνει το 2-1 στο 82′, εκμεταλλευόμενος άψογα την ασίστ του Παπακαλοδούκα Π.

Διαιτητές ήταν οι Λαμπαδαρίου, Σταμάτης και Φιλακούρης.

 

ΑΕΠ: Λευτάκης, Κωνσταντακόπουλος, Παπακαλοδούκας Π., Ιατρού, Κουτσογιαννόπουλος, Ζαφειρίου, Τσαγκάρης, Ηλιαδάκης, Αντωνίου(60′ Παπακαλοδούκας Αθ.), Μπαριάμογλου(50′ Παπαδόπουλος), Σταματίου(90′ Μαυρίδης)

 

ΑΡΗΣ: Γραβάς, Κοκόσι, Αβδούλος, Μηνογιάννης, Πολιάς, Μέξης, Λαγουμιτζής(68′ Τσέλα), Φρόκου(62′ Καζάλας), Σταματάκης, Τρίμπος, Γεωργαλάκης(79′ Ζαχαρίου)

 

Κωνσταντίνος Ράπτης(kraptis1449@hotmail.com)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply