Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Με το δεξί το Γαλάτσι 1-0 τον Αστέρα Ζωγράφου

Καλύτεροι οι νικητές

Published

on

Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ο ΠΑΣ Γαλατσίου μπήκε με το δεξί στις υποχρεώσεις του πρωταθλήματος της Α ΕΠΣΑ για τη νέα χρονιά επικρατώντας με 1-0 του Αστέρα Ζωγράφου.

Στο πρώτο ημίχρονο το Γαλάτσι είχε την υπεροχή αλλά απείλησε μόνο δύο φορές την εστία του Αστέρα σε σουτ του Καστρίτη (17΄) και του Παπαναστασίου (29΄).

Στο δεύτεο ημίχρονο ανέβασε ακόμη περισσότερο την απόδοσή του και κατάφερε να πετύχει το πολύτιμο γκόλ στο 68΄με απευθείας φάουλ του Θεοδωρακάτου στην αριστερή γωνιά του τερματοφύλακα του Αστέρα.

Οι γηπεδούχοι είχαν και δοκάρι στο 63΄σε κεφαλιά του Καστρίτη ενώ δοκάρι είχαν και οι φιλοξενούμενοι με τον Παπαβασιλείου Γρ στο 79΄ όταν το σουτ του βρήκε τη ρίζα της δεξιάς καθέτου.

Στο 84΄αποβλήθηκε ο Επταήμερος για εξύβριση αντιπάλου.

Πολύ καλοί οι διαιτητές της αναμέτρησης οι Χαλδαίος, Ελευθερίου, Κουτσόγιαννος Ν.

ΓΑΛΑΤΣΙ: Φραγκουλόπουλος, Ρικούνοφ, Φετάνης, Μποζινάκης (81΄Παπαβασιλείου), Σπανός, Μπέρμπεκ, Χατζηανδρέου, Ζούκας (61΄Επταήμερος), Καστρίτης (91΄Καφάσης), Παπαναστασίου, Θεοδωρακάτος.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μίτρο, Γαλανός, Παπαδημητρίου (60΄Ρούσης), Θανάτης, Γκαζέλης (46΄Μπεσίρης), Κοσμάς (83΄Ζώγας), Κλέμεντ, Σώκλας, Κοστογιάν, Δούβος, Παπαβασιλείου.

 

Ρεπορτάζ: Δημήτρης Τσότρας

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply