Connect with us

stoplekto

Με 2-1 επικράτησε η Αρμενική των Ιλίσιων 2004 εν μέσω έντασης

Published

on

Σε ένα ματς γεμάτο ένταση και με τέσσερις αποβολές, δύο για κάθε ομάδα, η Αρμενική επικράτησε των Ιλισίων 2004 με 2-1. Οι φιλοξενούμενοι αν και προηγήθηκαν με το πλασέ του Σανιανού στο 21’, οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που έφτασαν στην νίκη με τα τέρματα του Πατικιάν στο 32’ και την κεφαλιά του Κιλίτση στο 86’. Νωρίτερα, δοκάρι στο 54’ είχε ο Καλαμοτουσάκης. Τέλος αποβλήθηκαν οι Δεληγιάννης (2η κιτ) στο 80’ και ο Πατικιάν (2η κιτ) στο 90′ για λογαριασμό των γηπεδούχων, ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων στο 80’ ο Σπυράκης (κλώτσησε την μπάλα σε αντίπαλο που ήταν πεσμένος ) και στο 85’ ο Ρέτσκα (εξύβριση). Καλή η διαιτησία των Μητροφάνη, Δέτση και Βαξαβανέλλη παρά τις δυσκολίες.

ΑΡΜΕΝΙΚΗ: Κουτρούμπας, Κυλίτσης, Κουγιουμτζιάν, Γκιρλέμης, Ροδίτης, Ζησόπουλος (71’ Γκοργκόλης), Χατσικιάν (10’ Παπικιάν), Καλαμοτουσάκης, Δεληγιάννης, Βαβουλιώτης, Νταούδης (46’ Σακκάς)

ΙΛΙΣΣΙΑ: Ξενιτίδης, Πασσής, Ρισβάς, Κουμερτάς, Παναγόπουλος, Σχοινάς, Τριάντος (59’ Ρέτσκα), Σπυράκης, Σανιανός (46’ Σκούρτης), Ντούσκο, Ευθυμίου Ε. (46’ Ευθυμίου Β.)

Θ.Ζ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply