Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Μια ανάσα από την άνοδο οι Λύκοι Χαϊδαρίου, 1-0 τον Ατλαντα Κυψέλης

Published

on

Ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του τίτλου και την άνοδο βρίσκονται πλέον οι Λύκοι Χαϊδαρίου, που λύγισαν την σθεναρή αντίσταση του Ατλαντα Κυψέλης, επικρατώντας με 1-0.

Η ομάδα του Δημήτρη Κοσμά πήρε τη νίκη κάνοντας πολύ καλή εμφάνιση χωρίς να απειληθεί σχεδόν καθόλου, έφτασε έτσι τους 61 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή διατηρώντας τη διαφορά των τριών βαθμών από τους διώκτες τους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι είναι η τρίτη σερί νίκη χωρίς να δεχτούν γκολ. Από την άλλη οι φιλοξενούμενοι πάλεψαν όσο μπορούσαν, αλλά δεν πήραν τίποτα από το ματς και έμειναν στους 28 βαθμούς, με τα πράγματα πλέον να είναι πολύ δύσκολα για αυτούς…

Στο 15′ η προσπάθεια του Περλέσι σταμάτησε στο δοκάρι, ενώ στο 38′ ο Ασκοτίρης με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έκανε το 1-0. Στο 70′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Τσατσαλίδης που ανέλαβε την εκτέλεση νικήθηκε από τον Κοντουρά που απέκρουσε.

ΛΥΚΟΙ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ (Δημήτρης Κοσμάς): Παναγόπουλος Α., Αργυρίου, Λώλος, Μπαγιαρτάκης (46′ Παναγόπουλος Θ.), Τσατσαλίδης (73′ Κουμουνδούρος), Ταρούσα, Περλέσι (73′ Χλωρός), Ασκοτίρης, Μπούσκος, Γκοτσούλιας (46′ Χατζηκωνσταντίνου), Μπόγκος (78′ Περιβολαράκης)

ΑΤΛΑΣ ΚΥΨΕΛΗΣ (Δημήτρης Σλεποκούροβ): Κοντουράς, Κόστα, Λιβάνιος, Γκίκας, Μαρμαράς, Κοσμίδης, Κώης, ΟχούνΒου, ΝάσΙ Σ. (89′ Βασιλείου), Καβαλιέρης, Διαμαντόπουλος (55′ Τσιτσόπουλος).