Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Μικτή Πειραιά με Ολυμπιακό

Φιλικό παιχνίδι παλαιμάχων στις 14 Μαϊου

Published

on

Το σπουδαίο παιγνίδι παλαιμάχων Ολυμπιακού – Μικτής Πειραιά , θα διεξαχθεί στο στάδιο Καραϊσκάκη την Δευτέρα 14 Μαϊου στις 6 το απόγευμα με κάθε επισημότητα. Προχτές ο γενικός γραμματέας των παλαιμάχων του Ολυμπιακού κ. Αντώνης Γλύκας οριστικοποίησε την ημερομηνία διεξαγωγής του αγώνα που γίνεται στη μνήμη του αξέχαστου Μιχάλη Κρητικόπουλου και την ερχόμενη Πέμπτη θα επισκεφθεί το Δ.Σ. των παλαιμάχων προκειμένου να ρυθμιστεί το τελετουργικό του συγκεκριμένου αγώνα.

Να σημειωθεί ότι οι ομάδες – μέλη της Ένωσης Συνδέσμων ( αντιπροσωπείες) , θα παρελάσουν στο στάδιο Καραϊσκάκη με τις σημαίες τους με την παρουσία μπάντας, ενώ προβλέπονται να γίνουν και τιμητικές διακρίσεις. Σημειωτέον ότι με την φροντίδα της Ένωσης θα προσκληθούν και οικογενειακά μέλη του αξέχαστου ποδοσφαιριστή. Όπως επίσης εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης, αθλητικών αρχών κ.λ.π.

ΟΙ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΙ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ

Στα γραφεία της Ένωσης Συνδέσμων Παλαιμάχων έγινε την Πέμπτη παρουσία του Δ.Σ. , η κλήρωση τω ν δύο αγώνων της ημιτελικής φάσης του φετινού κυπέλλου ( Νίκος Μαραγκός) , με τα εξής ζευγάρια: Δραπετσώνα – Περαμαϊκός και Κερατσίνι – Πανελευσινιακός. Οι αγώνες θα διεξαχθούν στις 21 Μαϊου στις έδρες των γηπεδούχων. Ο τελικός αγώνας έχει προγραμματιστεί να γίνει στις 28 ή στις 30 Μαϊου.

Μπαράζ εκδηλώσεων

Η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων του Πειραιά έχει προγραμματίσει μπαράζ εκδηλώσεων πριν ολοκληρωθεί η φετινή χρονιά. Συγκεκριμένα : 1)Την Δευτέρα 7 Μαϊου στις 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της Ένωσης στο Ρέντη ( γήπεδο βόλεϊ Ολυμπιακού), ημερίδα κατά την διάρκεια της οποίας θα μιλήσουν διακεκριμένοι αθλητικοί παράγοντες κλ.π σχετικά με τους προπονητές ποδοσφαίρου/ συμπεριφορά- , για την βία στους αγωνιστικούς χώρους κλ.π. Η ημερίδα γίνεται σε συνεργασία με τον Δήμο Πειραιά.

2)στις 19 Μαϊου ( Σάββατο) στις 11 το πρωϊ θα γίνει το τουρνουά για την Γενοκτονία στο γήπεδο Ορυζομήλων. Θα συμμετάσχουν η ΑΕΚ, η μικτή Πειραιά, το ταχυδρομικό ταμιευτήριο και η Ελλάδα Ποντίων.

3) στις 26 Μαϊου η ένωση θα εκδράμει στο Νομό Πιερίας και παράλληλα θα παίξει με την ομάδα παλαιμάχων του Πιερικού.

4) στις 6 Ιουνίου η Μικτή Πειραιά θα αντιμετωπίσει την Μικτή Αθηνών.

5) στις 9 Ιουνίου η Μικτή Πειραιά θα αντιμετωπίσει την μικτή Επιχειρήσεων στα Γήπεδα ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗ.

* Τέλος την Τετάρτη 9 Μαϊου θα γίνουν εκλογές στο σύνδεσμο παλαιμάχων του Μοσχάτου για νέα διοίκηση.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply