Connect with us

stoplekto

Μοιρασιά στο Καματερό- Ακράτητος- Πανελευσινιακός 2-2

Published

on

«Όρθιος» έμεινε στο ντέρμπι κορυφής ο πρωτοπόρος Ακράτητος, ο οποίος ισοφάρισε στο 92’  σε 2-2 τον πολύ καλό Πανελευσινιακό και διατήρησε την απόσταση ασφαλείας των τεσσάρων βαθμών.

Ο αγώνας έγινε στο γήπεδο του Καματερού, μπροστά σε αρκετό κόσμο, οι οποία παρακολούθησαν τις κορυφαίες ομάδες της Κατηγορίας, με την ένταση να μην λείπει και από τις κερκίδες σε ορισμένες περιπτώσεις…

Οι «σταχυοφόροι» μπήκαν δυναμικά και προηγήθηκαν με τον Μπέχλη στο 18’. Λίγο αργότερα αποχώρησε τραυματίας στο 25’ από το γήπεδο ο ποδοσφαιριστής των φιλοξενούμενων Παπαδάκης.

Στην επανάληψη ο Ακράτητος, με βοήθεια από τον πάγκο άλλαξε πρόσωπο και κατάφερε να ισοφαρίσει με τον νεοεισελθέντα Καραχάλιο στο 51’.

Όμως οι Ελευσίνιοι κατάφεραν να πάρουν εκ νέου το προβάδισμα, με εύστοχο πέναλτι του Κακοσίμου στο 71’, φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν ένοτνα οι γηπεδούχοι στο διαιτητή Ντάουλα.

Και ενώ ο Πανελευσινιακός στη συνέχεια δεν εκμεταλλεύτηκε κάποιες ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν, ο Ακράτητος έσωσε την παρτίδα στο 92’ χάρη στο τέρμα του Κατσίκη.

Στο 93’ αποβλήθηκαν από κάθε ομάδα οι Λίτσης και Ατματσίδης που διαπληκτίστηκαν μεταξύ τους.

Παράπονα από τη διαιτήσια του Ντάουλα έχει ο Ακράτητος.

ΑΚΡΑΤΗΤΟΣ: Μουζάκης, Χριστόπουλος, Μπούγιας(73’ Κοντούλης), Κατσίκης, Νομικός, Παρασίδης(64’ Παπαδόπουλος), Κουμουλίδης, Τσιγγόπουλος, Βασιλείου(46’ Καραχάλιος), Κοντιζάς(46’ Καλέμι), Λίτσης. .

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ: Παλιγγίνης, Μαρινόπουλος, Πλάτανος(59’ Τσακουρίδης), Μιχαήλος, Γουβαλάρης, Ατματσίδης, Μπέχλης(74’ Κατσάφαρος), Τούσης(87’ Ζίου), Παπαδάκης(25’ λ.τρ. Μπουρτένης), Μακρίδης, Κακοσίμος Γ..