Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο ντέρμπι, Αγιοι Ανάργυροι- Αρης Πετρούπολης 1-1

Published

on

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι (δύναμη, πάθος, ένταση, φάσεις) Αγιοι Ανάργυροι και Αρης Πετρούπολης αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1.

Οι γηπεδούχοι υπέστησαν την πρώτη τους απώλεια, αλλά παραμένουν αήττητοι με 10 βαθμούς. Από την άλλη ο Αρης πήρε έναν σημαντικό εκτός έδρας βαθμό και έφτασε τους 7.

Στην πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στο 12′ το σουτ του Καραχάλιου απέκρουσε ο Παλαιολόγος. Στο 26′ ο Κορώνης έκανε εξαιρετική κίνηση από αριστερά και σέντραρε, αλλά το πλασέ του Καραδήμα πέρασε άουτ, ενώ στο 28′ ο Αρης έχασε τριπλή ευκαιρία όταν ο Χανιώτης έκανε διπλή επέμβαση σε διαδοχικά σουτ των Χριστούλη και Νησαριώτη, ενώ το σουτ του Σαγανά πέρασε άουτ.

Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Νησαριώτης εκμεταλλεύτηκε λάθος του Χανιώτη και με προβολή έκανε το 0-1. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 57′ όταν ο Κατσίβελας σέντραρε και ο Νικολάου με ωραία κεφαλιά έκανε το 1-1. Από εκεί και μετά ο αγώνας πήρε άγρια ομορφιά, με τους Αγίους να κυνηγάνε το 2ο γκολ, αλλά και τον Αρη να είναι πολύ απειλητικός στις αντεπιθέσεις. Στο 67΄οι γηπεδούχοι έχασαν διπλή ευκαιρία, με τον Παλαιολόγο να αποκρούει το σουτ του Κλωνάρη και στη συνέχεια το σουτ του Νικολάου πέρασε άουτ. Στο 70′ ο Νησαριώτης δεν μπόρεσε να νικήσει τον Χανιώτη, ενώ στο 72′ ο Παλαιολόγος και πάλι επενέβη σε σουτ του Κλωνάρη. Οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια φάση στο 80′ όταν ο Κουτρούλης σε ανεπανάληπτο τετ-α-τετ σούταρε πάνω στον Χανιώτη.

ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Δημήτρης Καλύκας): Χανιώτης, Κατσίβελας, Νυφαδόπουλκος, Κατσάρας, Πιπίνης (58′ λ.τ. Σταύρου), Γενίδογαν, Οικονόμου (46′ Κρητικός), Θεοδωράκης, Καραχάλιος (75′ Λάλα), Κλωνάρης, Νικολάου (85′ Κούμπρια).

ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ (Θοδωρής Τρανός): Παλαιολόγος, Λάπα, Κορώνης (70′ Θανόπουλος), Δάρρας, αχμέτ, Βελλιανίτης, Καραδήμας (59′ Κουτρούλης), Χριστούλης (80′ Πουρσανίδης), Νησαριώτης, Τρακόσης, Σαγανάς (80′ Σταυρόπουλος).