Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μοιρασιά στο Περιστέρι με φαλτσοσφυρίγματα

Published

on

Δυο από τις καλύτερες ομάδες αναμετρήθηκαν στο Περιστέρι, με τον Ήφαιστο να ισοφαρίζει στο τέλος το Ηράκλειο και το 1-1 να είναι το τελικό αποτέλεσμα για την 22η αγωνιστική του 1ου ομίλου.

Αρνητικός πρωταγωνιστής του αγώνα παρ’ όλα αυτά ήταν ο διαιτητής Τσαγκάρης ο οποίος κατάφερε να εκνευρίσει όλο το γήπεδο με τις τραγικές αποφάσεις του και να… χαλάσει ένα ματς ανάμεσα σε δυο εξαιρετικά σύνολα που είχαν τα διαστήματα τους στο ματς.

Ο συγκεκριμένος ρέφερι κατάφερε με τις αποφάσεις του στο β’ μέρος να εξαγριώσει όλο το γήπεδο, και ενώ το παιχνίδι έδειχνε ότι θα κυλήσει ομαλά, κάτι τέτοιο δεν συνέβη με τους παικτες να εκνευρίζονται σχεδόν σε κάθε φάση.

Ο Ήφαιστος εξέφρασε μάλιστα παράπονα τη στιγμή που δέχτηκε το πρώτο γκολ θεωρώντας ότι στην αρχή της φάσης υπήρξε φάουλ στη μεσαία γραμμή, ενώ ο Αθηναίος ρέφερι αντι να καταλογίσει πέναλτι σε τράβηγμα του Κραψίτη υπέδειξε φάουλ εκτός περιοχής.

Το 0-1 έγινε στο 55′ με προβολή του Καφετζή μετά από σέντρα του Κραψίτη, με τον Ήφαιστο να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις με τον Ζώγκο.

ΡΟΗ ΑΓΩΝΑ

10′ Ζητάει χέρι το Ηράκλειο σε σέντρα του Μέρτκολα

13′ Σέντρα Καφετζή διώχνει ο Σεράνης και ο Τσιρκινίδης που έκανε τη κεφαλιά είδε τη μπάλα να φεύγει μόλις άουτ

14′ Ο Μερτκολα διώχνει τη μπάλα προτού ο Άρης Ζώγκος σπρώξει τη μπα΄λα στα δίχτυα

20′ Ο Τσιρκινίδης βρήκε τον Γκούγκα εντός περιοχής όμως το σουτ του τελευταίου έφυγε άουτ

27′ Σουτ Κραψίτη από πλάγια ο Σεράνης μπλοκάρει

30′ Σουτ του Βελιανίτη η μπάλα άουτ

33′ Φάουλ Σφίχτη από δεξιά ο Γκλώτσος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα.

42′ Ο Αντωνόπουλος δεν μπορεί να πιάσει όπως θα ήθελε την κεφαλιά, με τη μπάλα να καταλήγει στο Μέρτκολα ο οποίος σούταρε όμως δεν είχε τοποθετήσει καλά το σώμα του με τη μπάλα να περνάει αρκετά μέτρα άουτ

45+2 Ο Σεράνης πήγε να γίνει ο μοιραίος για την ομάδα του, αφού ο Μουρκάκης του γύρισε τη μπάλα χωρίς πίεση όμως δεν σημάδεψε καλά αφού βρήκε το Γκούγκα με τον τελευταίο να στέλνει τη μπάλα άουτ

45+3 Ο Ηφαιστος φτάνει κοντά στο γκολ. Ο Ζώγκος με τρομερή σέντρα από αριστερά βρίσκει στο δεύτερο δοκάρι τον Ζαφειράτο ο οποίος επέλεξε να σουτάρει με τη μία με τη μπάλα να καταλήγει λίγο άουτ

47′ Μεγάλη φάση γι το Ηράκλειο. Ο Κατσούλης με τρομερή σέντρα από αριστερά βρήκε στην καρδιά της άμυνας τον Γκούγκα ο οποίος είδε την κεφαλιά που έπιασε να καταλήγει στην αγκαλιά του Σεράκη

50′ Σουτ Ζαφειράτου μπλοκάρει ο Γκλώτσος

53′ Κόρνερ Ζαφειράτου κεφαλιά του Τσιάνου η μπάλα άουτ

55′ Το Ηράκλειο ανοίγει το σκορ. Μετά από οργανωμένη επίθεση, ο Καφετζής άνοιξε το παιχνίδι στον Κραψίτη από δεξια, ο τελευταίος έκανε δυο κοντρόλ και αφού έκανε τη σέντρα στο δεύτερο δοκάρι, ο Καφετζής που είχε ήδη κάνει την κίνηση με ωραιο σουτ στη κίνηση άνοιξε το σκορ.

Στην αρχή της φάσης ο Ήφαιστος διαμαρτυρήθηκε θεωρώντας ότι έγινε επιθετικό φάουλ

59′ Μεγάλη φάση για τον Ήφαιστο, όταν ο Νησαριώτης έστρωσε στο Ντάτσι εντός περιοχής με τον τελευταίο να σουτάρει κα ιτο Γκλώτσο να διώχνει με υπερένταση κορνερ

75′ Ο Ηφαιστος ζητάει πέναλτι εντός περιοχής όμως ο Τσαγκάρης καταλογίζει πέναλτι εκτός περιοχής.

77′ Το φάουλ ανέλαβε ο Μουρκάκης με τον Γκλώτσο να πετάγεται στη γωνία του και να διώχνει εντυπωσιακά σε κόρνερ

80′ Ο διαιτητής Τσαγκάρης αρνήθηκε να δώσει καταφανέστατο πέναλτι στο Ηράκλειο σε κράτημα που δέχτηκε ο Κραψίτης, υποδεικνύοντας φάουλ εκτός περιοχής.

90′ Ο Ήφαιστος κατάφερε να φέρει το ματς στα ίσια, όταν ο Ζώγκος έγινε κάτοχος της μπάλας μετά την ασθενή απόκρουση του Γκλώτσου και με σουτ έκανε το 1-1.

Διαιτητής Τσαγκάρης με βοηθούς τους Κουτσογιάννο και Σταυρόπουλο.

ΗΦΑΙΣΤΟΣ (Θοδωρής Τρανός) Σεράνης, Γεωργίου, Σφίχτης (58′ λ.τ. Τσαγδής), Μουρκάκης, Ντάτσι, Κυριακόπουλος (58′ Μαυρουδής) Ζώγκος Α., Κιτσόπουλος (46′ Νησαριώτης), Τσιάνος (81′ Καλαϊτζής), Βελιανίτης, Ζαφειράτος .

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης) Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τσιρκινίης, Αναγνωστόπουλος, Μπακαδήμας, Κραψίτης (90′ Σπυριδάκης), Χρήστου, Γκούγκας, Καφετζής (85′ Δήμας), Αντωνόπουλος.