Connect with us

3ος Όμιλος

Μονόδρομος για Ζακυνθιακό…

Published

on

Αγώνα ζωής και θανάτου δίνει ο Ζακυνθιακός την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο Ζακύνθου με τον Αστέρα Μαγούλας. Ποιοι παίκτες χάνουν τον αγώνα.

 

Το τρίποντο που θα του δώσει βαθιά ανάσα ευελπιστεί να πάρει ο Ζακυνθιακός από τονΑστέρα Μαγούλας την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο. Η Ζακυνθινή ομάδα δεν έχει αλλά περιθώρια απώλειας βαθμών καθώς βρίσκεται μόλις 3 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού.

Με την Αχαϊκή να καραδοκεί οι γαλαζοπράσινοι θέλουν να πάρουν τη νίκη απέναντι σε έναν αντίπαλο που είναι βατός και στα μέτρα τους. Όμως… το παιχνίδι αυτό εγκυμονεί κινδύνους καθώς η ομάδα της Μαγούλας παίζει το τελευταίο της χαρτί σε αυτό το παιχνίδι και θέλει πολύ μα πολύ μεγάλη προσοχή! Στον Ζακυνθιακό άπαντες γνωρίζουν ότι με νίκη η ομάδα θα πάρει μεγάλη ανάσα, ενώ με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα τα πράγματα θα ζορίζουν αφόρητα.

Στο αγωνιστικό μέρος χθες οι γαλαζοπράσινοι έκαναν μια «ωραία εκδρομή» και ταξίδεψαν στο μακρινό χωριό του Αγίου Λέοντα στα ορεινά της Ζακύνθου για να κάνουν προπόνηση αφού την ίδια ώρα στο γήπεδο της Λιθακιάς ήταν προγραμματισμένος ποδοσφαιρικός αγώνας για την Β΄ Κατηγορία ΕΠΣ Ζακύνθου.

Οι συνθήκες που έγινε η χθεσινή προπόνηση ήταν ιδιαίτερα σκληρές καθώς στην περιοχή και όπως σε όλη την Ζάκυνθο επικρατούσαν πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες. Με δυνατή βροχή, ομίχλη και τσουχτερό κρύο προπονήθηκαν οι παίκτες του Ζακυνθιακού. Από το παιχνίδι θα απουσιάζει ο Νίκος Παυλίδης. Ο κεντρικός αμυντικός κατά πάσα πιθανότητα έχει πάθει υποτροπή στην θλάση που το ταλαιπωρούσε και θα μείνει εκτός για αρκετό καιρό ακόμη.

Ο Παναγιώτης Τόγιας δεν πήρε μέρος γι προληπτικούς λόγους στην χθεσινή προπόνηση. Από σήμερα και αυτός θα μπει κανονικά. Ο Κώστας Κάρδαρης χθες έβγαλε όλο το πρόγραμμα και υπολογίζεται κανονικά από τον Σπύρο Αντωνόπουλο. Από εκεί και πέρα ο Φώτης Σκοζάι και Ορέστης Κόλα θα απουσιάζουν από το συγκεκριμένο ματς καθώς εχουν συμπληρώσει κίτρινες κάρτες. όλοι οι υπόλοιποι είναι στην διάθεση του τεχνικού τιμ.

Πηγή: Ioniansports.gr

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply