Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπήκε ο Κοκκιναράς και «καθάρισε» για το Αιγάλεω

Published

on

Στην Νέα Ιωνία το Αιγάλεω καθάρισε με 2-0 τον Αττικό στο δεύτερο ημίχρονο έχοντας πρωταγωνιστή τον Νίκο Κοκκιναρά. Το ‘City’ δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να αμύνονται αποτελεσματικά και να δείχνουν ικανοί για την ζημιά. Τελικά, το συγκρότημα του Γιώργου Σουρλή πήρε το τρίποντο φτάνοντας τους 62 βαθμούς στην κορυφή, ενώ οι ‘πράσινοι’ έμειναν στους επτά.

Οι τυπικά γηπεδούχοι είχαν την κατοχή στο μεγαλύτερο διάστημα του παιχνιδιού, όμως στα πρώτα 45 λεπτά δεν έβρισκαν επιθετικές λύσεις για να νικήσουν τον Ξυδιά. Επιστρέφοντας από τα αποδυτήρια, η είσοδος των Κοκκιναρά, Πασά και Κοντιζά άνοιξε τον δρόμο προς την νίκη. Ο ‘Γόρδιος δεσμός’ λύθηκε στο 64′ με ατομική ενέργεια του Κοκκιναρά, ο οποίος, επίσης, ευνοήθηκε στο σουτ από την κόντρα του Μπούζα. Με την σέντρα, οι περσινοί πρωταθλητές έκλεψαν την μπάλα και ο Κοκκιναράς βρήκε τον Ρούσσο που με προβολή έγραψε το τελικό 2-0. Μάλιστα, το σκορ θα μπορούσε να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις στο 78′, όταν ο διαιτητής Νικολάου έδειξε την άσπρη βούλα για χέρι του Κουλουκτσή παρά τις αντιδράσεις του Θοδωρή Τάμπα και των παικτών. Ο Κοντιζάς ανέλαβε την εκτέλεση, αλλά ο Ξυδιάς απέκρουσε στην αριστερή του γωνία σε κόρνερ.

Διαιτητές: Νικολάου Σ., Μαχαίρας Κ., Αλάμπεης Γ.

Αιγάλεω (Γιώργος Σουρλής): Τριανταφύλλου, Παπουτσής, Ταμπάκης, Θεμελίδης, Αβάσταγος Θ., Παπαθανασίου, Μεχμέτογλου, Φουκαράς (55′ Κοντιζάς), Ρούσσος, Λεοντίου (46′ Πασάς), Αραμπατζής (46′ Κοκκιναράς).

Αττικός (Θοδωρής Τάμπας): Ξυδιάς, Γραμματικόπουλος, Ντζέλιας, Κουλουκτσής, Κουγιουμιτζάκης, Κανελλόπουλος, Λαπαρδάς (81′ Τσιπάς), Μπούζας (84′ Χαρατσάρης), Μέτσο, Κανέλλος, Κοτούλιας.