Connect with us

stoplekto

”Μπαμ” με Αβίντογλου η Κύπρος Κορυδαλλού

Published

on

Σπουδαία μεταγραφική ενίσχυση για την Κύπρο Κορυδαλλού. Οι πρωτοπόροι της δεύτερης κατηγορίας συμφώνησαν με τον Λάζαρο Αβίντογλου για συνεργασία μέχρι το τέλος της σεζόν, δείχνοντας ότι θέλουν διακαώς την άνοδο. Ο έμπειρος επιθετικός έχει αγωνιστεί σε Μοσχάτο, Εθνικό Πειραιά, Μύκονο, Άγιο Ιερόθεο και Χαραυγιακό, με την ομάδα της Ηλιούπολης να είναι ο τελευταίος του σταθμός.

Ο 33χρονος φορ μιλώντας Stoplekto για τη νέα πρόκληση στην καριέρα του, δήλωσε: ”Είχα δεχθεί πρόταση από την ομάδα εδώ και καιρό. Η κατηγορία ήταν ένα εμπόδιο αρχικά, όμως οι δυνατότητες της ομάδας και ο στόχος της ανόδου με διευκόλυναν για να πω το ”Ναι”. Έχουν απίστευτη οργάνωση σε ρούχα, γιατρούς κτλ ενώ ο πρόεδρος μου έδειξε αμέσως ότι με θέλει πολύ. Ο σύλλογος έχει σημαντικές βλέψεις με πλάνο πρώτης κατηγορίας και εγώ με τη σειρά μου θέλω να συμβάλλω στη προσπάθεια του ώστε να πραγματοποιήσει τους στόχους του.”

Τέλος, ο προπονητής του συλλόγου, Νίκος Κούστας, συμπλήρωσε: ”Είναι μια σημαντική προσθήκη για εμάς. Με τον Λάζαρο είμαστε φίλοι εδώ και πολλά χρόνια, γνωρίζουμε το ήθος του αλλά και την ποδοσφαιρική του ικανότητα. Πιστεύουμε θα μας βοηθήσει στη φετινή μας προσπάθεια και ελπίζουμε να είναι μαζί μας και τη νέα χρονιά. Έχουμε δουλέψει πολύ για να διεκδικήσουμε την άνοδο και η προσθήκη του Λάζαρου θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο γιατί πρόκειται για έναν πολύ καλό ποδοσφαιριστή επιπέδου Α’Πειραιά.”

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply