Connect with us

stoplekto

Μπαρμπολούτσι στον πάγκο ο Ερμής

Published

on

Η Διοίκηση του Ερμή Ο.Φ. Κορυδαλλού, στα πλαίσια της έναρξης του σχεδιασμού για την νέα χρονιάν και στηριζόμενη για ακόμα μια χρονιά στην “κληρονομιά” των ιδεών και των αρχών που άφησε ο διοικητικός ηγέτης αυτής της ομάδας, Ξηράκης Γιώργος, αποφάσισε να στηριχθεί σε νέους, άφθαρτους ανθρώπους ώστε να καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα, μετά από μία δύσκολη χρονιά εκεί όπου πραγματικά ανήκει, στην κορυφή.

Για τον λόγο αυτό αποφάσισε για την επόμενη χρονιά να έχει ως προπονητή της αντρικής ομάδας τον κο Ανδρέα, έναν νέο και φιλόδοξο προπονητή, κάτοχο διπλώματος UEFA A.

Ο Ανδρέας, διεθνής με την Εθνική Αλβανίας, καταξιωμένος ως ποδοσφαιριστής σε όλη την Ελλάδα, αφού διετέλεσε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής, τόσο στο Αιγάλεω, όσο και στον Ιωνικό, έκλεισε την καριέρα του στην ομάδα μας.

Ξεκίνησε την προπονητική του σταδιοδρομία από τα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, όπου παραμένει μέχρι και σήμερα, αλλά είχε επιτυχημένα περάσματα τόσο στην ομάδα του ΔΑΟ Αργοναύτη, όσο και του Άρη Βούλας.

Τώρα αναλαμβάνει το δύσκολο έργο της τεχνικής αναγέννησης της ομάδας σε όλα τα επίπεδα.

 

Άμεσος συνεργάτης του κ. Μπαρμπολούτσι, θα είναι ένας μέχρι πρότινος καταξιωμένος ποδοσφαιριστής σε όλο τον Πειραιά και όχι μόνο, ο κ. Σταύρου Βασίλης. Ο εξαιρετικός χαρακτήρας του Βασίλη, η τεράστια ποδοσφαιρική του ιστορία, (Ατρόμητο Αθηνών, ΠΑΕ Μαρκό κ.α.),η παρουσία του όλα αυτά τα χρόνια στην ομάδα μας, τον καθιστούν ιδανικό για την θέση αυτή.

 

Δίπλα στο τεχνικό επιτελείο θα βρίσκονται ως γενικοί αρχηγοί του ποδοσφαιρικού τμήματος, δύο εξαιρετικοί άνθρωποι μέλη της Διοίκησης, με την δική τους τεράστια ιστορία στον σύλλογο. Ο κ. Βλάχος Περικλής & ο κ. Κανέρης Αντώνης, αμφότεροι είναι μέλη της ομάδας για πάνω από 20 χρόνια, τόσο ως ποδοσφαιριστές, όσο και ως παράγοντες, έχοντας καταθέσει όλα αυτά τα χρόνια τα διαπιστευτήρια τους στον ποδοσφαιρικό Πειραιά και όχι μόνο, αλλά και την αγάπη τους για τον σύλλογο μας.

Οι γνώσεις τους, αλλά και οι ικανότητες τους θα βοηθήσουν καταλυτικά στην άψογη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Η Διοίκηση του Ερμή Ο.Φ., εύχεται σε όλους, καλή επιτυχία, καλή δουλειά στο πολύ δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply