Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μπελέρης: “Ανεβήκαμε επίπεδο”

Published

on

Ο Πύρρος Μπελέρης, μίλησε για την πορεία της ΔΙΑΝΑ τις τελευταίες αγωνιστικές και τόνισε πως το σύνολο της ομάδας πιστεύει πως η παραμονή στην κατηγορία δεν χάνεται. Εξήρε τις ικανότητες του προπονητή, Γιάννη Χατζηράπτη, που έδωσε άλλο τόνο στα αποδυτήρια και ανύψωσε το ηθικό των ποδοσφαιριστών μας. Για το επόμενο εκτός έδρας ματς με το Καματερό, δήλωσε πως η ΔΙΑΝΑ θα επιδιώξει το νικηφόρο αποτέλεσμα.

-Τι πιστεύεις πως πρέπει να διορθώσετε από εδώ και στο εξής για την εξασφάλιση της παραμονής;
Πλέον θεωρώ πως βαδίζουμε προς τη σωστή κατεύθυνση και τα τελευταία αποτελέσματα αναδεικνύουν την ανοδική πορεία μας. Αυτό που χρειάζεται επιπλέον, είναι να δείξουμε περισσότερη σοβαρότητα και πάθος στο παιχνίδι μας.
-Στο τέλος θα τα καταφέρετε; Ποια είναι η αίσθηση σου;
Ασυζητητί. Και εγώ αλλά και οι συμπαίκτες μου πιστεύουμε πως ακόμα και δύο με τρεις αγωνιστικές νωρίτερα, θα έχουμε πετύχει το στόχο μας.
-Τι νοοτροπία προσπαθεί να περάσει στην ομάδα ο κύριος Χατζηράπτης;
Στην αρχή της χρονιάς θα έλεγα πως η ομάδα βρισκόταν σε λήθαργο. Περιμέναμε όλοι πως η έλευση του κύριου Χατζηράπτη θα μας έδινε ψυχολογική ώθηση, όπως και έγινε. Επίσης, με τον τρόπο του, έχει κατορθώσει να βγάλει την προσωπικότητα, που δεν υπήρχε αρχικά τόσο έντονα στους παίκτες.
-Έχετε επισημάνει στις τελευταίες προπονήσεις τα λάθη του προηγούμενου παιχνιδιού;
Το κύριο στοιχείο που εστιάζουμε, όπως ανέφερα και προηγουμένως, είναι η σοβαρότητα. Η έλλειψή της μας έχει κοστίσει σε ορισμένες περιπτώσεις, όμως μέσα από την προπόνηση πιστεύω πως θα τα βελτιώσουμε όλα.
-Πως κρίνεις το επίπεδο της κατηγορίας; Είναι ισάξιες οι ομάδες που παλεύουν για την παραμονή;
Η κατηγορία αυτή σίγουρα αποτελείται από ιδιαιτέρως ανταγωνιστικές ομάδες. Ξεχωρίζουν βέβαια αυτές που βρίσκονται ψηλότερα στη βαθμολογία, όμως και εμείς με τις προσθήκες που έχουν γίνει, και του Ρούσεφ αλλά και των άλλων παιδιών, νομίζω ότι θα μπορούσαμε να είμαστε σε μια πιο προνομιούχα θέση. Πάντως είναι δεδομένο πως πλέον υπάρχει μεγαλύτερη ποιότητα και ότι το επίπεδο εδώ στη Διάνα έχει ανέβει.
-Επόμενο ματς με το Καματερό. Ακόμη ένα κρίσιμο παιχνίδι.
Οι δυνατότητες της ομάδας, μας επιτρέπουν να μπούμε και να διεκδικήσουμε και τους τρεις βαθμούς. Η ισοπαλία από την άλλη, δεν θα είναι άσχημο αποτέλεσμα. Όμως είμαστε όλοι πεπεισμένοι και τόσο αισιόδοξοι, που θα παίξουμε πρωτίστως για τη νίκη.