Connect with us

Μπρατσόλης: Η Ύπαρξη του Γηπέδου ποδoσφαίρου στο ΣΕΦ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΤΑΙ με την ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ

Published

on

Ενημερώθηκα από τον Πρόεδρο του ΣΕΦ κ. Αντώνη Αρώνη , για την τελευταία επίσκεψη

* Του Υφυπουργού  Αθλητισμού κ. Γιάννη Ιωαννίδη και των συνεργατών του , στο χώρο των αθλητικών εγκαταστάσεων και του Περιβάλλοντος Χώρου του ΣΕΦ.

* Ευχαριστώ , τον κ. Προεδρο για την ενημέρωση του ,σχετικά με το αν κινδυνεύει η όχι να χάσει ο ποδοσφαιρικός Πειραιάς το Μοναδικό Γήπεδο του -από τον οποιοδήποτε σχεδιασμό του ΤΑΙΠΕΔ μετά το υφιστάμενο σχετικό ΦΕΚ που περιλαμβάνει και το ΣΕΦ.

* Ο κ. Αρώνης με ενημέρωσε ότι καταρχήν – φαίνεται να εξαιρείται και να παραμένει το Γήπεδο Ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ και ότι την ίδια Πρόθεση έχει και ο κ . Υφυπουργός Αθλητισμού .

* Είναι μεν μια καταρχήν θετική ενημέρωση – αλλά για την διασφάλιση της Ύπαρξης του Γηπέδου απαιτείται η άμεση έναρξη των Έργων για την ΠΛΗΡΗ ΑΝΑΚΑΤΑΣΚΕΥΗ του.

*Κύριε Υφυπουργέ , με θετικό και μόνο Περιεχόμενό ,σας καλώ να Κάνετε πράξη αυτή την θετική σας Πρόθεση εγκρίνοντας άμεσα ότι Απαιτείται , ώστε να ξεκινήσουν οι Εργασίες  Ανακατασκευής , δίνοντας Ανάσα στα Σωματεία μας που το διεκδικούν ασταμάτητα και διασφαλίζοντας έτσι την ύπαρξη του Γηπέδου Ποδοσφαίρου στο ΣΕΦ.

* Τα 25 σωματεία μας του Κεντρικού Πειραιά και η Ένωση μας ,Αναμένουν την Παρέμβαση σας .

 

 Στέλιος Μπρατσόλης

 Προεδρος ΕΠΣΠ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply