Connect with us

3ος Όμιλος

Μόνος πρώτος ο Παναργειακός

Published

on

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει ο Παναργειακός ο οποίος επικράτησε με 3-0 του ΠΑΟ Βάρδας αποδίδοντας κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο. Από την άλλη, η ομάδα της Ηλείας δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του αγώνα.

Οι ‘λύκοι’ μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και ευτύχησαν να προηγηθεί στο 16′ με τον Έτοφ. Στη συνέχεια το συγκρότημα του Τιμόθεου Καββακά έριξε το ρυθμό ωστόσο κατάφερα στα τελευταία λεπτά να πετύχει δυο τέρματα και να πανηγυρίσει ένα σπουδαίο τρίποντο. Συγκεκριμένα στο 71′ ο Πούτσι έκανε το 2-0, με τον Λιόση στο 89′ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

ΣΚΟΡΕΡ: 16′ Ετόφ κεφαλιά σε κόρνερ Όγιος, 71΄ Πούτσης πλασέ σε ασίστ Ετόφ, 89′ Λιόσης δυνατό σουτ εκτός περιοχής που κόντραρε

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γαβρίλης (Αθηνών)

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Τίμος Καβακάς): Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρότα (40′ Κάπλατζης), Μαυρομάτης, Λίτσος, Αγγελόπουλος, Κοιλιάρας, Ετόφ (88′ Τριμπόνιας), Πούτσης, Όγιος (70′ Ισούφι)

ΠΑΟ ΒΑΡΔΑΣ (Γιώργος Στράντζαλης): Φλίγγος, Πολίτης, Ζέλιος, Βραχνής, Αποστολόπουλος, Ανδριέλος, Σωτηρόπουλος (67′ Σκοτζάι), Ντόμας, Ζακόφ (34 λ.τρ. Νικολόπουλος), Σαραντόπουλος, Θεοδωρακόπουλος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply