Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Μόνος πρώτος ο Πανερυθραϊκός, 4-2 στο φινάλε εκτός τον Αθηναϊκό

Published

on

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έσπασαν καρδιές, ο Πανερυθραϊκός επικράτησε επί του Αθηναϊκού με 4-2 εκτός έδρας και σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα έμεινε μόνος στην κορυφή της βαθμολογίας.

Έφτασε έτσι τους 16 βαθμούς, ενώ ο Αθηναϊκός παραμένει χωρίς νίκη με μόλις ένα βαθμό.

Στο 24′ ο Ηλιόπουλος έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους, ενώ στο 30′ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι, αλλά ο Μολφέσης που ανέλαβε την εκτέλεση δεν μπόρεσε να σκοράρει. Στο 50′ η προσπάθεια του Πιπέρα σταμάτησε στο δοκάρι, και στο 55′ ο Βαλλιάνος έκανε το 1-1. Στο 62′ ο Βαρκαρώτας έβαλε μπροστά στο σκορ τον Πανερυθραϊκό κάνοντας το 1-2, αλλά στο 74′ ο Χαρακάκος έφερε το ματς στα ίσα κάνοντας το 2-2. Στο 88′ με αυτογκόλ του Αραβοσιτά έγινε το 2-3, ενώ στο 90+3′ ο Φουκούλης διαμόρφωσε το τελικό 2-4.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Θοδωρής Πάλλης): Κότσαρης, Κολυφέτης, Σαμουργασίδης, Αραβοσιτάς, Λεοντής, Παναγιωτόπουλος, Χλωμίσιος (90′ Γιαλαφός), Αβρασόγλου (72′ Χαρακάκος), Τσίκλης (65′ Καλαμπόκης), Ηλιόπουλος, Ζουριδάκης (65′ Καμπούρης).

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης): Μολφέσης, Σουμελίδης, Τσαντήλας (46′ Βαλλιάνος), Σωτηριάδης, Μουμούρης, (65′ Φουκούλης), Περιστέρης, Απειρανθίτης, Πιπέρας, Δημητρίου (39′ λ.τρ. Βαρκαρώτας), Τζώρτζης, Αχαρονιάν (90′ Μυλέρος).