Connect with us

stoplekto

Μόνος στο “ρετιρέ” ο Άτταλος…

Καθάρισε.. εύκολα 4-0 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας

Published

on

Ο Άγιος Βασίλης έκανε την εμφάνισή του νωρίτερα σε σχέση με την προκαθορισμένη μέρα στον Άτταλο, δεδομένου ότι ο έτερος συνδιεκδικητής του τίτλου Ακράτητος έμεινε στο ισόπαλο 1-1 με τον Ελευσινιακό. Η ομάδα από τη Νέα Πέραμο εκμεταλλεύτηκε την γκέλα των “πρασίνων” και με τη νίκη που πέτυχε απέναντι στον ΠΑΟΚ Μάνδρας με 4-0 βρίσκεται πλέον μόνη πρώτη στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΔΑ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο γήπεδο και άνοιξαν το σκορ μόλις στο 12′ με τον Τζελάι, λίγα λεπτά πριν ο Στεφανής είχε στείλει την μπάλα άουτ με κεφαλιά από ευνοϊκή θέση.. Στο 35′ ο μάγος των “νερατζούρι”, Σωτήρης Στρατάκης πήρε το… όπλο του και διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του μετά από εξαιρετική ενέργεια και σέντρα του Μονέ.. Στο 61′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στον αγωνιστικό χώρο λόγω αποβολής του Διολέτη με δεύτερη κίτρινη. Στο αμέσως επόμενο λεπτό, ο Μαζιώτης επιχείρησε το σουτ η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι του Τσέπερη και ο Στρατάκης στην επαναφορά αφού άδειασε με περίτεχνη ενέργεια δύο αντιπάλους σούταρε ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 3-0. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 76′ ο Μαζιώτης με βολίδα έξω από την μεγάλη περιοχή, η μπάλα βρήκε και σε σώματα  αμυντικών και κατέληξε στα δίχτυα..

 

Άριστη η διαιτησία του ρέφερι Αλιάγα που είχε για άξιους συμπαραστάτες τους Καπρέτσο και Φούρκα.

ΑΤΤΑΛΟΣ (Κουστέρης): Παπακωντσταντίνου, Τζαφέρης (83′ Αριστόπουλος), Πέγκος, Στεφανής (76′ Κατσάφαρος), Κυρίτσι, Καλαϊτζίδης, Τζελάι (58′ Μαζιώτης), Καραμπλάκας, Μονέ, Στρατάκης, Γκουτσούλας.

ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ (Κάσδαγλης): Τσέπερης, Πανοηλίας, Τσιανάκας Α. (65′ Πέτρου), Διολέτης, Μαρούγκας, Κανάκης, Τσιανάκας Ι. (76′ Βανδώρος), Ευαγγέλου, Κακοσίμος, Καζατζίδης (82′ Κιουρτσίδης),Shtylla.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply