Connect with us

5ος Όμιλος

Μόνο νίκες ως το τέλος ο στόχος για Ιωνικό

Published

on

Προετοιμαστήκαμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με στόχο την νίκη στη Νέα Ιωνία. Οι επιστροφές των Χρυσάφη, Γρομητσάρη, Καλλέργη μας δίνουν τη δυνατότητα να παρατάξουμε μια πολύ δυνατή ομάδα διεκδικώντας τους τρείς βαθμούς της νίκης με την ελπίδα οτι τυχόν απώλειες των προπορευόμενων ομάδων στη βαθμολογία θα μας επιτρέψουν να παραμείνουμε μέχρι και το τέλος διεκδικητές του τίτλου. Το παιχνίδι είναι δύσκολο με πολλές ιδιαιτερότητες ωστόσο εκτιμώ οτι η ομάδα μου διαθέτει την ποιότητα για να πετύχει το στόχο της” δήλωσε στο ionikosfc.gr o προπονητής του Ιωνικού Κώστας Παρθενίου.

 

​Ο Κορακάκης που αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στον εντός έδρας αγώνα με τη Δόξα Βύρωνα και οι τραυματίες Ατματσίδης, Σταμπούλογλου, Μπουλούλης, Κουτσογιαννόπουλος και Τσακίρης αποκλείστηκαν από την αποστολή για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Νέα Ιωνία.

 

Στην αποστολη συμπεριλήφθηκαν 20 ποδοσφαιριστές οι : Μπαμπανιώτης, Μακρυωνίτης, Σκλιοπίδης, Μπεκατώρος, Γρομητσάρης, Μακρής, Κωνσταντόπουλος, Σιμιτσής, Χρυσάφης, Μπερνιδάκης, Μαρουκάκης, Βασιλείου, Κατσαβριάς, Βουτσιώτης, Πολυχρόνης, Καμβύσης, Καλλέργης, Παπασπύρος, Τσαρκάνι και Κοττάκης.

 

​Τον αγώνα που θα ξεκινήσει στις 16.00 και θα διεξαχθεί στο γήπεδο Νέας Ιωνίας ορίσθηκε να διαιτητεύσει ο Νικόλαος Ανούσος από την Λακωνία με βοηθούς διαιτητές τους Γεώργιο Σταματάκο και Ελένη Παυλέρου του ιδίου συνδέσμου.Παρατηρητής ορίσθηκε ο Κωνσταντίνος Φλωράκης απο την Φωκίδα.

 

​Η δυσμενής βαθμολογική θέση στην οποία έχει περιέλθει ο Ιωνικός μετά τις ήττες στην Κρήτη με τον Ατσαλένιο και τον Γιούχτα έχουν καταστήσει τα υπόλοιπα παιχνίδια μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής περιόδου “τελικούς” για τους Νικαιώτες. Εχει καταστεί σαφές στους ποδοσφαιριστές οτι μόνο αν πετύχουν το απόλυτο των νικών και με την προϋπόθεση οτι Πανελευσινιακός και ΑΟ Τραχώνων θα έχουν απώλειες , μπορούν να ελπίζουν σε κατάκτηση του τίτλου. Για αυτό το λόγο τεχνική ηγεσία και φίλαθλος κόσμος της Νίκαιας περιμένουν από τους ποδοσφαιριστές τους και στον αυριανό αγώνα να τα δώσουν όλα για τη νίκη

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply