stoplekto
Μώραλης: « Έτοιμο τον Σεπτέμβρη το νέο γήπεδο στο ΚΤΕΛ»
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2017/04/Moralis.jpg)
Σύντομα θα ξεκινήσουν οι εργασίες για τη δημιουργία ποδοσφαιρικού γηπέδου κανονικών διαστάσεων στον χώρο του παλαιού ΚΤΕΛ ( Φαλήρου και Θηβών) . Την διαβεβαίωση αυτή , μας έδωσε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης , σε σχετική ερώτηση μας για την έναρξη των έργων στο περιθώριο της εκδήλωσης των ΙΕΚ ΑΛΦΑ για το πασχαλινό μπαζάρ.
Ο κ. Δήμαρχος τόνισε ότι μέσα στον Ιούνιο θα αρχίσουν οι εργασίες διαμόρφωσης του χώρου ενώ στη συνέχεια θα τοποθετηθεί ο πλαστικός χλοοτάπητας που είναι προσφορά του προέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βαγγέλη Μαρινάκη , οπότε δεν θα υπάρχουν γραφειοκρατικές διαδικασίες και καθυστερήσεις.
Όπως μας είπε ο κ. Μώραλης καλώς εχόντων των πραγμάτων το γήπεδο που θα είναι μια ανάσα για τα σωματεία του κεντρικού Πειραιά , θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αγώνες πρωταθλημάτων από τον προσεχή Σεπτέμβριο ενώ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι σύντομα θα ξεκινήσουν και οι εργασίες για την ανακατασκευή του γηπέδου στο ΣΕΦ.
![](https://stoplekto.gr/wp-content/uploads/2018/12/logo-stoplekto-2018-12-2-e1545970999338.png)
You must be logged in to post a comment Login