Connect with us

stoplekto

Νέα ανακοίνωση οι “Σταχυοφόροι”

Published

on

Συνέχεια  με νέα  ανακοίνωση έδωσε ο σύλλογός φιλάθλων του Πανελευσινιακού “Σταχυοφόροι”  μετά και την απάντηση του Μανδραϊκού. Αναλυτικά αναφέρουν.

Χωρίς κανένα ίχνος αντιπαράθεσης με το γειτονικό σωματείο του μανδραϊκου,του οποίου τα ηνία έχει τα τελευταία χρόνια ο Ελευσίνιος επιχειρηματίας κύριος Χρήστος Γιαλιάς και όχι Γιαλιάς σκέτο όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ίδιας του της ομάδας,εχουμε να απευθύνουμε ένα απλό ερώτημα εμείς οι απλοί και νεαροί ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ :

Τι θα γινόταν σε περίπτωση που ένας από τους δύο παίχτες του μανδραϊκου ο οποίος φόραγε διαφορετικό νούμερο φανέλας από αυτό που είχε δηλωθεί στο φύλλο αγώνα έπαιρνε κάρτα?.. Ποιος θα την χρεωνόταν τελικά?Αυτός που έπαιζε ή αυτός που φαινόταν ότι έπαιζε?

Επίσης εμείς οι νεαροί ΦΙΛΑΘΛΟΙ του ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΥ θυμόμαστε πολύ καλά σε αγώνα προηγούμενης αγωνιστικής χρονιάς με την ομάδα του Παναργειακού,όταν φίλαθλοι της ομάδας του Άργους είχαν κλέψει την φανέλα ενός ποδοσφαιριστή μας,ο διαιτητής δεν δέχτηκε να αγωνιστεί αυτός (ο παίχτης) με διαφορετικό νούμερο φανέλας.

Σχετικά με το πέναλτι και την κόκκινη κάρτα που αναφέρουν στην ανακοίνωση τους,να’ναι καλά οι άνθρωποι του μανδραϊκού αλλά πόνεσε το στομάχι μας από τα γέλια.

Υ.Γ. 1: Ευχόμαστε ολόψυχα καλή επιτυχία στον Κυριακάτικο αγώνα με την Ένωση Ερμιονίδας καθώς σε περίπτωση πιθανής νίκης τους η Ομάδα μας θα βρεθεί στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ενώ σε διαφορετική περίπτωση εκφράζουμε την έντονη ανησυχία μας μην χαλάσει πάλι το πούλμαν της ομάδας .όχι τίποτα άλλο αλλά ο δρόμος από το Κρανίδι έχει πολλές στροφές.

Υ.Γ. 2: Ας αναρωτηθούν οι κύριοι που κρατούν στα χέρια τους τις τύχες του μανδραϊκού γιατί ο φίλαθλος κόσμος της Μάνδρας ,τους έχει γυρίσει την πλάτη και οι αγώνες της ομάδας διεξάγονται μεταξύ συγγενών και…..υπαλλήλων .

Για το γνήσιο της υπογραφής ”ΣΤΑΧΥΟΦΟΡΟΙ ”.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply