Connect with us

stoplekto

Νέα ανθρώπινη απώλεια συγκλονίζει την οικογένεια του Αίαντα Σαλαμίνας

Published

on

Την παρακάτω ανακοίνωση έδωσε στην δημοσιότητα η διοίκηση του Αίαντα Σαλαμινας.

Δυστυχώς μια νέα ανθρώπινη απώλεια συγκλονίζει τον Σύλλογο μας.
Απεβίωσε σήμερα τα ξημερώματα μετά από σοβαρά προβλήματα υγείας, ο πρώην Γενικός Γραμματέας του Αίαντα Σαλαμίνας, ΜΙΧΑΛΗΣ ΦΑΡΜΑΚΟΡΗΣ.
Ο αγαπητός μας Μιχάλης, ήταν ένθερμος Φίλαθλος του ιστορικού Αίαντα για αρκετές δεκαετίες, και ξεκίνησε την Διοικητική του ενασχόληση την σεζόν 2006 -2007 ώς Μέλος Δ.Σ. στην Π.Α.Ε. ΑΙΑΣ στην Γ’ Εθνική Κατηγορία, και με την πάροδο των χρόνων και συγκεκριμένα ττην σεζόν 2016 -2017 ως Μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής για την ΣΩΤΗΡΙΑ του Αίαντα Σαλαμίνας, με Πρόεδρο τον τωρινό κ. Παναγιώτη Παπαδημητρίου και Αντιπρόεδρο τον αείμνηστο Πάνο Γκολφινόπουλο.
Την επόμενη σεζόν 2017 -2018 συνεχίζει ως Μέλος του Δ.Σ. να προσφέρει διοικητικά για την ανασυγκρότηση του Αίαντα, και την σεζόν 2018 – 2019 με Πρόεδρο τον κ. Ηλία Νάννο, ο Μιχάλης Φαρμακόρης αναλαμβάνει καθήκοντα Γεν. Γραμματέα Συλλόγου μας, συνεχίζοντας το πολύτιμη προσφορά του στον αγαπημένο του Σύλλογο.
Στην συνέχεια ο Μιχάλης Φαρμακόρης ήταν πάντα κοντά στον Αίαντα όσο του επέτρεπαν τα προβλήματα υγείας, ως αγνός και πιστός Φίλαθλος του.
Σύσσωμη η ΄΄Οικογένεια΄΄ του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ, εκφράζει τα ειλικρινή Συλλυπητήρια στην Οικογένεια του, και τους ευχόμαστε δύναμη και κουράγιο για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλεια.
Καλό ταξίδι Φίλε ΜΙΧΑΛΗ, καλή ανάπαυση να έχεις.
Με εκτίμηση και σεβασμό
Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ.