Connect with us

stoplekto

Νέα απώλεια βαθμών για τον Άρη Αμφιάλης

Δ.Καλύκας: «Θα παλέψουμε μέχρι το τέλος»

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Άρης Αμφιάλης δεν κατάφερε να νικήσει. Μετά τον Αργοναύτη «στραβοπάτησε » και με την ΑΕ Νέου Φαλήρου και πλέον είναι τρεις βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο Ερμή.

«Είμαστε πολύ στεναχωρημένοι από τα 2 τελευταία ατυχή αποτελέσματα Σίγουρα αξίζαμε την νίκη και στα δύο , που όμως δεν ήρθε , λόγω κυρίως ελλείψεων βασικών παικτών (Παπαϊωάννου , Παναγόπουλος, Μάρκος , Πάσχος , Μηνόγιαννης ) αλλά και λανθασμένων διαιτητικών αποφάσεων.» δήλωσε ο τεχνικός Δημήτρης Καλύκας και πρόσθεσε:
«Η απόδοση της ομάδας κυμάνθηκε σε υψηλά επίπεδα για την εποχή και αξίζουν πολλά συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες . Παρόλο τις δύσκολες καταστάσεις στις οποίες βρέθηκαν η αντίδραση τους ήταν αξιέπαινη , ιδιαίτερα στον αγώνα με το Νέο Φάληρο στον οποίο κατάφεραν να γυρίσουν με 10 παίκτες το παιχνίδι και να ισοφαριστούν 2΄ πριν το τέλος.
Αυτό μας πεισμώνει περισσότερο για την συνέχεια και θα παλέψουμε τα 3 εναπομένοντα παιχνίδια μέχρι τέλους. Ο Ερμής είναι το φαβορί αλλά εμείς διατηρούμε ακόμα τις ελπίδες μας» .

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply