Connect with us

3ος Όμιλος

Νέα απώλεια για Πανελευσινιακό 1-1 με Αιολικό (φωτο)

Published

on

Νέα απώλεια βαθμών για τον Πανελευσινιακό που αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με τον Αιολικό, στην «πρώτη» του Γιώργου Μαραντά στον πάγκο των «σταχυοφόρων» και απομακρύνθηκε αρκετά από την κορυφή της βαθμολογίας.

Οι Ελευσίνιοι αιφνιδιάστηκαν στο 2’ όταν ο Τόρες άνοιξε το σκορ για τον Αιολικό (0-1)

Στο 8’ είχαν την ευκαιρία να φέρουν το ματς στα ίσια αλλά η κεφαλιά του Τσουμάγκα σταμάτησε στο δοκάρι του Μάππα,

στο 20’ ο ίδιος ποδοσφαιριστής «σέρβιρε» με το κεφάλι στον Κουσκουνά με τον τελευταίο να σουτάρει από το σημείο του πέναλτι απελπιστικά άουτ.

Τρία λεπτά αργότερα ο Τόρες σούταρε δυνατά με τον  Τσακιρτζίδη να λέει όχι.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 48’ ισοφάρισαν σε 1-1 όταν ο Δουκάκης γύρισε την μπάλα παράλληλα προς το τέρμα των φιλοξενούμενων και ο Τσουμάγκας με προβολή την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Από τον σημείο αυτό και μετά το παιχνίδι άνοιξε, με τις δύο ομάδες να «ψάχνουν» το δεύτερο τέρμα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Στο 71’ ο Ζαγοριανός σούταρε δυνατά έξω από την περιοχή  με τον πορτιέρο της Ελευσίνας να απογειώνεται και να διώχνει σε κόρνερ.

Στο 73’ Ο Μίχος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του  Τσακιρτζίδη με τον Λαλά στην επαναφορά να μην μπορεί να πλασάρει τον ελευσίνιο γκολκίπερ.

Δέκα λεπτά αργότερα ο βοηθός Λεοντακιανάκος έκοψε τον Ρούσεφ που ήταν έτοιμος να σκοράρει με λανθασμένη υπόδειξη οφσάιντ  απόφαση που εξόργισε τους «σταχυοφόρους». Πέραν της παραπάνω φάσης οι γηπεδούχοι  έχουν παράπονα από τον ρέφερι Γαβρίλη καθώς «ανέχθηκε» τις συνεχείς καθυστερήσεις των φιλοξενούμενων και δεν κράτησε τον απαιτούμενο χρόνο στο τέλος.

Διαιτητές:   Γαβρίλης, Λεοντακιανάκος (Αθηνών), Μανούρας (Τρικάλων)

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ(προπονητής Γιώργος Μαραντάς): Τσαλκιτζίδης, Μακρίδης, Τσίγκρος, Έβερετ, Κολοβός (62′ Κωνσταντινίδης), Ριζογιάννης, Δουκάκης, Γκουντζούλας (76′ Παπαναγιώτου), Κουσκουνάς (70′ Χίσο), Ρούσεφ, Τζουμάγκας

ΑΙΟΛΙΚΟΣ(προπονητής Βαγγέλης Γούτης): Μάππας, Πασαλίδης (63′ Λαλάς), Μαγγανάς, Aldi, Παπαζούδης, Καδής, Γάλας, Μίχος, Ζαγοριανός, Μιχαλάκης (90′ Παπαδόπουλος), Τόρες (78′ Μ. Σαμπάνης)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply