Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα γκέλα ο Αθηναϊκός 2-2 με Χολαργό

Δύο φορές προηγήθηκε ο Χολαργός

Published

on

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο Α.Σ. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ δεν μπόρεσε να γευτεί τη χαρά της νίκης καθώς έμεινε στο ισόπαλο 2-2 με τον Χολαργό στο ντέρμπι του 2ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

Το συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα μπορεί να βρέθηκε πίσω στο σκορ δυο φορές ωστόσο βρήκε τα ψυχικά αποθέματα να αντιδράσει. Το παιχνίδι ξεκίνησε… στραβά για τους γηπεδούχους, καθώς με τη συμπλήρωση 10′ στην αναμέτρηση ο Μαρίνος Βλαχογιάννης υπέπεσε σε φάουλ έξω από την περιοχή. Την εκτέλεση ανέλαβε ο σπεσιαλίστας, Σγάντζος ο οποίος με ωραίο τρόπο πέρασε την μπάλα από το αμυντικό τείχος γράφοντας το 1-0.

Στη συνέχεια οι «τζιαλορόσι» πίεσαν και κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια με τον Παναγιώτη Δρυμούση. Σε εκτέλεση φάουλ του Αλεσάνδρο Ντε Μπαρτόλο η μπάλα έφτασε στον Πειραιώτη άσο ο οποίος με κοντινή προβολή έκανε το 1-1. Στη συνέχεια, οι πρωτοπόροι του 2ου ομίλου ανέκτησαν τα ηνία, όμως σε μια ξαφνική αντεπίθεση οι «κυανόλευκοι» σκόραραν, όταν ο Σγάντζος βρήκε τον Ξηντάρα ο οποίος με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Μηλιώνη σημειώνοντας το 2-1.

 

Στην επανάληψη, ο Ηλίας Καλοπήτας τόνωσε την επιθετική του γραμμή περνώντας στο παιχνίδι τον Χρήστο Μποτσιβάλη. Η αλλαγή του έμπειρου τεχνικού αποδείχθηκε «χρυσή» δεδομένου ότι ο έμπειρος μέσος 15′ αφότου είχε περάσει στο γήπεδο εκτέλεσε το φάουλ από το οποίο προήλθε η ισοφάριση.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος άσος βρήκε μέσα στην περιοχή τον Χριστόφορο Γαβριήλ, ο οποίος με κοντινή προβολή διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια πέρασε στο γήπεδο και ο Σπύρος Ζαμπαράς δημιουργώντας αρκετά ρήγματα προς την αντίπαλη εστία. Μάλιστα λίγο πριν την συμπλήρωση της συνάντησης, ο 31χρονος επιθετικός βρήκε δίχτυα, όμως ο διαιτητής Ευαγγέλου ακύρωσε το τέρμα έπειτα από υπόδειξη του α’ βοηθού, Ταρανά για οφσάιντ. Λίγο νωρίτερα ο Χολαργός είχε ζητήσει πέναλτι, όταν ο Ξηντάρας βρέθηκε στο έδαφος, όμως ο Αθηναϊος ρέφερι υπέδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Ο Χολαργός ολοκλήρωσε το παιχνίδι με δέκα παίκτες καθώς στο 74΄τραυματίστηκε ο Ξηντάρας και ενώ είχαν γίνει και οι τρεις αλλαγές.

Α.Σ. ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Ηλίας Καλοπήτας): Μηλιώνης, Βλαχογιάννης (24′ Γαβριήλ), Καφαλίδης, Τζανετής, Κορρές, Πέλλας (46′ Μποτσιβάλης), Λεβέντης, Ντε Μπαρτόλο, Ρεντζής (59′ Ζαμπαράς), Μπίτιλης, Δρυμούσης.

ΧΟΛΑΡΓΟΣ (Γιάννης Κουσάνας):Ξάνθος, Ψάλλας (60′ Σινοτρακάι), Ζώης (46΄Στεργιακος), Σπυρόπουλος, Ταρατσάς, Χάλος, Μαντζάνας, Τζέλη, Ξηντάρας, Σγάντσος, Βλασερός (68′ Παπαδημητρίου).

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply