Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία – ΑΟΤ Αλίμου 1-1

Published

on

Η Νεα Ιωνία γκρέμισε τον ΑΟΤ Αλίμου από την κορυφή του 5ου ομίλου μετά το ισόπαλο 1-1 ανάμεσα στις δυο ομάδες. Το συγκεκριμένο αποτέλεσμα σε συνδυασμό με τη νίκη που πέτυχε ο Πανελευσινιακός κόντρα στον Ατσαλένιο δεν επέτρεψε στο συγκρότημα του Ηλία Καλοπήτα να παραμείνει για ακόμη μια εβδομάδα στην 1η θέση της βαθμολογίας. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο α’ μέρος και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 34′ με κεφαλιά του Δρυμούση ο οποίος εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο το κόρνερ του Μπραντάν γράφοντας το 1-0. Με τη λήξη του ημιχρόνου απειλήθηκε σύρραξη ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές ωστόσο με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων τα πράγματα επανήλθαν σε φυσιολογική κατάσταση. Στο β’ μέρος και συγκεκριμένα στο 54′ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Δάρρα με δεύτερη κίτρινη. Στη συνέχεια οι παίκτες του Γιώργου Τσαμόπουλου αύξησαν την πίεση τους και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση με τον Αργυρίου. Ο ίδιος ποδοσφαιριστής στο 72′ βρήκε δίχτυα όμως το τέρμα ακυρώθηκε κατόπιν υπόδειξης του βοηθού για οφσαιντ.

 

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Παναγιωτόπουλος, Αχμέτ, Ρόππας, Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγής, Πετούσης (46′ Νησαριώτης), Τύρπος (58′ Μάλτσι), Αργυρίου, Βογατσάς (37′ Καραγιάννης), Καραχάλιος

 

ΑΟΤ ΑΛΙΜΟΥ (Ηλίας Καλοπήτας): Μπότος, Κάρδαρης, Βουρλούμης, Γαβριήλ, Δάρρας, Γούλας, Δρυμούσης (66′ Καλλιπολίτης), Καραμέρης, Σαπαλίδης, Μπραντάν (57′ Μανωλιάδης), Σαγανάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply