Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Νέα Ιωνία-Ηράκλειο 2-0

Published

on

Η δυναμική του αντιπάλου αλλά και το γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη αναγκαιότητα για τους βαθμούς δυσκόλευαν κατά πολύ το έργο της Νέας Ιωνίας απέναντι στο μαχητικό, ανταγωνιστικό και πάντα επικίνδυνο Ηράκλειο.

Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Γιώργου Καρατζά κατάφερε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα να ξεκλειδώσει την άμυνα των “νερατζούρι’ και να πάρει μια μεγάλη νίκη που την απομακρύνει κατά τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη.

Το τελικό 2-0 αφήνει άπαντες ικανοποιημένος με τους νικητές να βρίσκουν δίχτυα στο 75′ με τον Κολόκα μετά από γύρισμα του Πρισιμιτζή, ενώ στο 83′ από δημιουργός ο τελευταίος έγινε εκτελεστής αφού εκμεταλλεύτηκε το παράλληλο γύρισμα του Κολόκα διαμορφώνοντας το τελικό 2-0. Στο 50′ ο Καφετζής είχε δοκάρι για το Ηράκλειο.

Διαιτητές: Χρυσάφης, Μητροφάνης-Αργυρός

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Καρατζάς): Λαμπρόπουλος, Κοντής, Θερμός, Πανταγιάς (57′ Κολόκας), Γκόλιας, Μύττης (84′ λ. τρ. Τούντας), Μπεκατώρος (74′ Ντεντέι), Βογατσάς, Πρισιμιτζής, Καρβούνης (91′ Γεωργόπουλος), Γαλανόπουλος

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Άγγελος Καρύδης): Γκλώτσος, Μέρτκολα, Κατσούλης, Τσιρκινίδης (78′ Βασιλός), Αναγνωστόπουλος, Χρήστου, Κραψίτης, Αντωνόπουλος, Γκούγκας, Καφετζής, Σπυριδάκης (53′ Δήμας).