Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία – Μύκονος 5-0

Published

on

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Καραχάλιο η Νέα Ιωνία επικράτησε με 5-0 της Μυκόνου παραμένοντας ζωντανή στην προσπάθεια που καταβάλει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Ο έμπειρος επιθετικός ήταν κορυφαίος του αγώνα αφού σημείωσε δυο τέρματα ενώ σημάδεψε δυο φορές το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο ματς όμως στο 7′ η τύχη τους γύρισε την πλάτη αφού ο Καραχάλιος σημάδεψε το δοκάρι του Πουλάκη. Στο 26′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής βρήκε δίχτυα γράφοντας το 1-0, ενώ στο 42′ διπλασίασε τα προσωπικά τέρματα αλλά και της ομάδας του. Στη συνέχεια πήρε το όπλο του ο Μάριος Αργυρίου ο οποίος με δυο γκολ στο 62′ και στο 65′ ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-0. Στο 72′ ο Αργυρίου σημείωσε χατ-τρικ διαμορφώνοντας το τελικό 5-0, με τον Καραχάλιο να έχει νέο δοκάρι στο 89′.

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ (Γιώργος Τσαμόπουλος): Λυκούρης, Αχμέτ, Ρόππας (64′ Ερέκι), Τερλελής, Νταϊφώτης, Σπαγής (80′ Γεωργόπουλος), Πετούσης (46′ Νησαριώτης), Τύρπος, Αργυρίου, Μάλτσι, Καραχάλιος

ΜΥΚΟΝΟΣ (Δάρας-Γούλας): Πουλάκης, Μύρτινας, Βλαχόπουλος, Καρατζάς (58′ Ρ. Ράγια), Ζαμάι, Μπαλής, Λαλαής (61′ Ασλάνι), Κυπριτίδης, Καρράς, Μπάτσι (78′ Χρ. Ράγια), Παππάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply