Connect with us

5ος Όμιλος

Νέα Ιωνία: Σχεδιάζουν το μέλλον-Κοιτούν Στρατάκη

Published

on

Εβδομάδα εξελίξεων θα είναι η ερχόμενη για τη Νέα Ιωνία αφού αναμένεται να κλείσουν αρκετά μέτωπα που σχετίζονται με το έμψυχο δυναμικό. Συγκεκριμένα, ο τεχνικός του συλλόγου, Γιώργος Τσαμόπουλος, θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον πρόεδρο, Θοδωρή Δουρίδα, με τους δυο άνδρες να έχουν ως κύριο θέμα συζήτησης το σχεδιασμό του συλλόγου για τη νέα χρονιά. Οι ανανέωσεις και η μεταγραφική ενίσχυση θα βρεθούν στο επίκεντρο, με τον έμπειρο προπονητή να αναλύει στον ισχυρό άνδρα του συλλόγου τις κινήσεις που θα πρέπει να γίνουν προκειμένου το σωματείο να παρουσιαστεί ακόμη πιο ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν. Μέχρι στιγμής, έχει γίνει γνωστές οι ανανέωσεις των Τερλελή, Ρόππα, Σπαγγή και Παναγιώτη Καραχάλιου καθώς επίσης και η απόκτηση του Αλέξανδρου Καραχάλιου.

Στο βάθος Στρατάκης

Στο μεταξύ αξίζει να σημειωθεί ότι στη μεταγραφική λίστα του Γιώργου Τσαμόπουλου φαίνεται να βρίσκεται ο Άκης Στρατάκης. Ο έμπειρος μέσος με θητεία σε επαγγελματικές κατηγορίες για αρκετά χρόνια έμεινε ελεύθερος από τον Ηλυσιακό προ λίγων ημερών και απ’ ότι φαίνεται τις προσεχείς ημέρες θα έρθει σε επαφή με τους ιθύνοντες τον προσφυγικό σύλλογο ώστε οι δυο πλευρές να συζητήσουν το ενδεχόμενο συνεργασίας τη νεά σεζόν. Παράλληλα, οι κυανοκίτρινοι αναμένεται να κινηθούν για την απόκτηση επιτελικού μέσου προκειμένου να καλυφθεί το κενό που δημιούργησε η αποχώρηση του Τάσου Καραγιάννη.

Ενίσχυση με Βάντσικ

Συγχρόνως αξίζει να σημειωθεί ότι στο επιτελείο της προσφυγικής ομάδας θα βρίσκεται ο Γιόσεφ Βάντσικ ο οποίος την προηγούμενη σεζόν ήταν στον Πανελευσινιακό. Ο άλλοτε άσος του Παναθηναϊκού αναμένεται να αναλάβει χρέη προπονητή τερματοφυλάκων.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply