Connect with us

Uncategorized

Νέα πρόταση από Τσακίρη για Απήλιον στον Πανιώνιο

20 χρόνια αήττητος στα Γιάννενα

Published

on

Συνάντηση με στελέχη της ΠΑΕ Πανιώνιος είχε σήμερα το απόγευμα ο πρώην μεγαλομέτοχος της ομάδας Κωνσταντίνος Τσακίρης, για το φλέγον θέμα που έχει δημιουργηθεί με το «Απήλιον». Ο τέως διοικητικός ηγέτης του «Ιστορικού», επανήλθε με νέα βελτιωτική πρόταση που αναφέρει πως το κόστος του προπονητικού κέντρου θα μειωθεί κατά 33% για το σύλλογο της Πλατείας, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένος να δεχτεί καμία από τις δύο αντιπροτάσεις που έδωσε η «κυανέρυθρη» ΠΑΕ πριν λίγες ημέρες στη δημοσιότητα.

Με τον κόσμο του στα Γιάννινα

Ο Πανιώνιος την Κυριακή το μεσημέρι θα αντιμετωπίσει σε ένα κομβικό παιχνίδι εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα. Έτσι, οι φίλαθλοι της ομάδας από την Νέα Σμύρνη θα έχουν την ευκαιρία να βοηθήσουν τους παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, καθώς η ΠΑΕ Πανιώνιος εξασφάλισε αρκετά εισιτήρια. Συγκεκριμένα, οι οπαδοί των «κυανέρυθρων» θα φιλοξενηθούν στην θύρα 7 με τη τιμή του εισιτηρίου να εισέρχεται στα 15 ευρώ. Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση-ενημέρωση της ΠΑΕ Πανιώνιος: Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει πως εξασφάλισε για τις ανάγκες των οπαδών της εισιτήρια για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Εθνικό στάδιο Ιωαννίνων “Οι Ζωσιμάδες”. Η διάθεση των εισιτηρίων θα γίνεται την ημέρα του αγώνα, έξω τη Θύρα 7 του σταδίου. Η τιμή του εισιτηρίου ορίστηκε στα 15 ευρώ

20 χρόνια αήττητος

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει να κρατήσει την καλή παράδοση που έχει «χτίσει» στους αγώνες που δίνει εκτός έδρας απέναντι στο ΠΑΣ Γιάννινα. Οι «κυανέρυθροι» έχουν να ηττηθούν από τις 1 Νοεμβρίου 1992. όταν για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής την σεζόν 1992-1993, έχασαν με σκορ 1-0. Ωστόσο, σε επίπεδο Α’ Εθνικής κατηγορία ο Πανιώνιος έχει να φύγει χωρίς βαθμό από τα Ιωάννινα από το μακρινό 1983, όταν στις 22 Μαΐου ο «Άγιαξ της Ηπείρου» επικράτησε με σκορ 1-0.

 

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply