Connect with us

Uncategorized

Νέα φιλική νίκη και χρήσιμα συμπεράσματα για Νέα Ιωνία

3-1 την ΑΕ Νίκαιας

Published

on

Πρόσθετα και χρήσιμα συμπεράσματα είχε την ευκαιρία να εξάγει ο Τάσος Τασιόπουλος στο φιλικό της Νέας Ιωνίας με την ΑΕ Νικαίας. Το ‘κυανοκίτρινο’ συγκρότημα επιβλήθηκε με 3-1, σε ένα ματς όπου χρησιμοποιήθηκαν ποδοσφαιριστές με λιγότερο χρόνο συμμετοχής, αλλά και κάποιοι νεαροί παίκτες που δοκιμάζονται. Μάλιστα, ο ένας εξ αυτών πέτυχε το ένα από τα τρία γκολ της νίκης. Σκόρερ χρίστηκε και ο Πετούσης, ενώ το άλλο τέρμα ήταν αυτογκόλ.

 

Για τον συγκεκριμένο αγώνα και την πορεία της προετοιμασίας, ο έμπειρος προπονητής σχολίασε χαρακτηριστικά: ”Ηταν ένα φιλικό προπονητικού χαρακτήρα, στο οποίο είδα κάποιους επιπλέον ποδοσφαιριστές που μέχρι στιγμής δεν είχαν παίξει πολύ. Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά. Βρισκόμαστε ακόμη σε φάση προετοιμασίας, η οποία έχει παραταθεί λόγω και της καθυστερημένης έναρξης του πρωταθλήματος. Δεν έχουμε μπει στο τρίτο στάδιο, που είναι το μοντάρισμα και το φορμάρισμα”.

 

Ο Τάσος Τασιόπουλος θέλησε να εκφράσει, παράλληλα, την ικανοποίηση του για τη δουλειά που έχει κάνει στο κομμάτι της εκγύμνασης των ποδοσφαιριστών ο συνεργάτης του, Δημήτρης Μαρκολέφας. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, πως μετά από 53 ημέρες προετοιμασίας δεν υπάρχουν τραυματισμοί.

 

Πλέον, το επόμενο φιλικό είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα της Κυριακής στον Ταύρο με αντίπαλο τον τοπικό Αγιαξ.

 

 

Φωτό: Από αριστερά, ο Τάσος Τασιόπουλος και ο Δημήτρης Μαρκολέφας

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply