Connect with us

stoplekto

Νέοι Δραπετσώνας- Ήφαιστος 2-2

Published

on

Ισόπαλοι 2-2 αναδείχθηκαν Νέοι Δραπετσώνας και Ήφαιστος. Για τους Νέους σκόραραν οι Δήμος 4′ και Σφυρής 55′ και για τους Νικαιώτες οι Καρασμάνογλου 7′ και Χαλιβελάκης 16′.

 

Στο 43′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι σε ανατροπή του Δήμου, το οποίο εκτέλεσε ο ίδιος στο δοκάρι. Οι Νέοι είχαν ακόμα τρία δοκάρια με τους Στρίγγο 35′, Σπαρίδη 60′ και Φίτσο 80′, ενώ διαμαρτύρονται στο διαιτητή Σουρή για δύο γκολ των Στρίγκου 38’και Σπαρίδη 62′ που ακυρώθηκαν σαν οφσάιντ. Επίσης ο Ήφαιστος έχει παράπονα από το διαιτητή για μη καταλογισμό πέναλτι σε ανατροπές των Καρασμάνογλου 70′ και Γιαλελή 90′. Στη δεύτερη περίπτωση θεώρησε ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής ( φάουλ ), αποβάλλοντας παράλληλα και τον Αγουρσαλίδη(τελευταίος παίκτης).

 

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: Βασιλειάδης, Λαουτάρης(70′ Ικονόμη), Κίτσος, Φίτσο, Συρίγος, Γεώργο, Κατρακύλας, Θεοδώρου(46′ Σπαρίδης), Σφυρής, Στρίγγος(75′ Αγουρσαλίδης), Δήμος.

 

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Τσάκας, Τάτσιος, Μπάκας(30′ λ.τρ. Μπάχος), Στόλης, Κουτσόπουλος(65′ λ.τρ. Μπουρέκας), Ανταλής, Χολέβας, Χαλιβελάκης, Καρασμάνογλου, Πουγούνας(46′ Γιαλελής), Σρόνιας.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply