Connect with us

3ος Όμιλος

Νέος επενδυτής στο Άργος-Έκλεισε και ο Λίτσος

Published

on

Το βράδυ της Κυριακής στο Επιμελητήριο Αργολίδας έγινε η νεα ΓΣ του Παναργειακού, όπου αυτή τη φορά εμφανίσθηκε ο σοβαρός επενδυτής που θα σηκώσει το μεγάλο βάρος του προϋπολογισμού. Στα “πράσινα” ο Λίτσος!

 

Πρόκειται για τον ομογενή εξ Αυστραλίας Νίκο Ρονιώτη (φωτό – ο πατέρας του είναι Αργείος), που δραστηριοποιείται στην Παπούα Νεα Γουϊνέα. Στη γενική συνέλευση που έγινε με πολύ σύντομες διαδικασίες, παρών ο δήμαρχος Άργους Μυκηνών Δημ. Καμπόσος, ο οποίος εγγυήθηκε αυτή τη φορά, για τη σοβαρότητα του ανθρώπου, αφου όπως είπε πήγε ο ίδιος και τον βρήκε και τον έπεισε ότι υπάρχουν τα χρήματα να οδηγήσουν τον Παναργειακό στην πιο πάνω κατηγορία. Τόνισε όμως πως αυτό δεν αρκεί, αφου χρειάζεται συμπαράσταση από ολο τον κόσμο του Άργους.

Ο ίδιος ο κ. Ρονιώτης δήλωσε: “Γεννήθηκα στην Αυστραλία όπου κι εχω τις επιχειρήσεις μου. Θα σταθώ δίπλα σε αυτή την ομάδα που όμως είναι του κόσμου. Αυτή την Τετάρτη θα έρθουν μερικοί μεγάλοι παίκτες κι αν ο κόσμος βοηθήσει θα τους διπλασιάσουμε. Κι ελπίζω έτσι να πάμε για πρωτάθλημα. Αυτά μπορώ να πω τώρα, θα προχωρήσουμε και θα δούμε τι μπορούμε να κάνουμε ώστε η αγαπημένη ομάδα του πατέρα μου να ανέβει κατηγορία”.

Στην συνέχεια κατατέθηκε στο Σώμα κατάλογος με 9 μέλη, τα οποία δια βοής πήραν την έγκριση να αναλάβουν την διοίκηση.

Η νεα διοίκηση είναι: Ν.Ρονιώτης, Κ.Κιμουλιάτης, Α.Παπαδόπουλος, Παρ. Ατλαματζόγλου (εκπρόσωπος του Ν. Ρονιώτη), Ι. Κουτάλης, Αικ. Ταραντίλη, Καπαρέλος, Κομπόσης. Στη συνέχεια η νεα διοίκηση συνεδρίασε για να συγκροτηθεί σε σώμα και θα ακολουθήσουν επίσημες ανακοινώσεις.

Στα “πράσινα” ο Θοδωρής Λιτσος!

Σε συμφωνία με τον έμπειρο αμυντικό Θοδωρή Λίτσο, ήρθε το απόγευμα της Κυριακής ο Παναργειακός. Έτσι μετά την απόκτηση του Αντώνη Λιόση, ακόμη μία μεταγραφή ουσίας υλοποιήθηκε για το συγκρότημα του Λουτσιάνο.

Πηγή: sport.argonafplia

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply